Archive for 2015

Satu Semester Satu Post


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera everyone.

yes dah lama tak update blog and yes last time update blog lepas habis sem 1 kat Lendu. sangat lama. and now sem dua dah habis baru nak update blog sebab i miss typing and everything about this blog. sem 2 changed me a lot. ada yang suka and ada yang tak suka with what i have gone through but what the worst could happen kan. as long as pandai jaga diri sendiri. jangan sampai terjual badan kat luar negara pulak nanti.

sem 2 is quiet rough. banyak sangat menangis bergaduh salah faham semua and everything but we managed to go through it. sem 2 jugak banyak good memories happened which aku tak kan pernah lupa. people come and people go. ramai yang leave us this sem. ada classmate yang pergi, ada bestfriend yang pergi, ada orang yang setiap hari keluar sama sama dengan aku pergi. but its okay. im not sad. no actually im sad. im very sad. tapi apa boleh buat. they leave for good. sambung belajar, masuk degree, bukak bisnes. who am i to halang them from leaving me kan. ada rezeki akan jumpa each other balik.

sem 2 sumpah banyak gila drama. like banyak gila. not the kind of drama yang akan kau tengok kat tv setiap minggu but the kind of drama yang akan memeningkan kepala otak. i hate all the drama but tak boleh nak elak all the drama. walaupun like banyak gila drama but seriously i still love them so much. without the drama there is no fun in life pun.

okbai tak tahu sebenarnya kenapa tiba tiba update blog

http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

Google+ Followers