Archive for October 2014

Goodbye Sem 1


posted by Hadri Aziz

Comments Off

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia huhaaaaa !

Masa aku mula daftar di UiTM Lendu aku takda walau sorang pun kawan aku takda walau sorang pun yang aku kenal. sangat scary lagi lagi fikir bukan semua sebaya dengan aku. lagi scary sebab tak pandai buat kawan. scary jugak sebab takut orang panggil aku freak. but after dah satu semester duduk kat sana aku ada macam macam jenis kawan. aku ada roomate yang sangat terbaik, level mate yang sangat caring, classmate yang melimpah limpah hebatnya, sepresi yang awesome, diva yang melampau divanya, hanjeng yang kuat kuat dan paling sayang Bentara Clown (BC) dan semua semua lah kawan yang aku kenal.

this is me being not ready and all awkward masa
mula mula daftar

Yes mula mula masuk UiTM memang sangat takut since aku dah lari dari aliran sains but at the end baby this is what i want. thanks god for masscomm. Alhamdulillah aku dah habis sem 1. I have been struggling a lot untuk tamatkan sem 1. nasib ada kawan kawan yang sedia membantu bila ada masalah. at first rasa macam eh tak mampu kot nak tamatkan sem 1 but no i am not a quitter and aku berjaya. i am sooo glad and tak sabar pulak untuk sem 2.

this is me being so cool and awesome (loljk)

http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

Google+ Followers