Archive for August 2014

Silang Budaya KMPP 2014


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan salam sayang !

tak babe tak. malang nya aku tak pergi program Silang Budaya kat matrik penang. tak aku tak pergi. ya Allah sedih gila melampau lampau sebab tak dapat pergi Silang Budaya. kalau ikutkan plan dah cantik nak pergi matrik penang but last last tukar hari pulak program tu. memang tak lah nak skip sampai lebih tiga kelas semata mata nak pergi sana. mampus aku kena repeat subjek nanti. sangat sedih kecewa duka lara tak dapat pergi matrik penang. so aku mampu tengok gambar kawan kawan yang lain bergembira pergi matrik penang dekat instagram je and i refuse to like gambar those yang pergi matrik penang sebab dengki. haha ya tuhan perangai sampai macam tu.

if you guys ask me do i miss matrik penang yes the answer is always yes. berjuta memori baik memori buruk kat matrik penang. and berjuta kawan kawan aku yang sumpah aku rindu gila nak peluk gigit semua hmm hmmmmm. ingatkan boleh lah jumpa ex-roomate, ex-classmate dengan team ItXpert semua but hmmm takda rezeki. insyaAllah next time. sangat berharap sebelum yang lain habis matrik, aku dapat pergi sana and at least stay dua tiga hari. for no reason i dont know kenapa tak boleh nak let it go lagi matrik penang. mungkin sebab matrik penang banyak bagi aku pengajaran selain daripada pengalaman yang aku tak boleh nak korek gali cari senang senang. matrik penang makes me a stronger person.


to those yang masih struggle study kimia fizik bio math dekat matrik, good luck guys. saya dah tak perlu kot nak letupkan kepala belajar semua tu yang memang subhanallah memecahkan otak. all the best for PSPM 2 later. and sumpah aku tak lupa walau seorang pun warga pelajar matrik penang yang aku sayangi. ewah.

P/S: to Lendurians sekalian especially the Diamonds (if you guys ever read this laaaaah) , my life is here now with you guys so imma live it right. walaupun saya cuma insan biasa namun saya akan cuba jadi luar biasa. ya mungkin agak merepek but i love you guys. cheers to another four sem bersama (insyaAllah) walaupun sem 1 tak habis lagi ! huhahiyaaaa




http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

Google+ Followers