New Life kat UiTM....Konon


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum, salam sejahtera, salam satu Malaysia, salam satu UiTM dihatiku !

ewah, dah jadi pelajar UiTM. new life lah sangat kan. haha. Alhamdulillah. aku terima dengan hati reda dan ikhlas aku fail matrik sampai kena dismiss sebab kalau tak mesti dah stay kat matrik and tak dapat nak masuk UiTM yang serba gah lagi agung. dapat sambung pelajaran dalam diploma Masscomm. lewat setahun masuk diploma but whatever i will do the best. setahun kat matrik sikit pun aku tak rasa buang masa buang duit buang beras. im glad dapat masuk matrik sebab banyak benda aku belajar kat sana banyak. dapat kenal ramai kawan yang serba awesome lagi kacak cantik comel gojes. kawan yang memahami. kawan yang kenal senang susah sama sama. kawan yang aku paling sayang paling rindu.

So far so good kat UiTM. takda lagi benda yang boleh buat mental aku break down macam kat matrik sampai meroyan royan. okay relax, tak sampai sebulan lagi kat UiTM tak rasa lagi perit pedih kehidupan pelajar universiti. apapun im hoping for the best here. hopefully everything went well tak nak ada halangan setinggi tembok besar cina and sedalam lautan india. roomates terlajak awesome. sayang dua dua roomate walaupun baru kenal. classmate ? eh terlebih awesome semua awesome. mohon bonding antara classmate kekal dari awal sampai habis pengajian. 5 semester kena hadap muka sama so harap semua sekepala sekali seotak.











dear classmates, im sorry in advance kalau aku ada buat salah. and sorry kadang kadang perangai aku ni unforgivable sikit. kalau aku buat benda pelik pelik jangan lari jauh pulak because that is who i am. im weird, eh no not weird, im unique. wiwiwi. and please know that aku sayang semua sama rata takda lebih takda kurang antara satu sama lain and aku respect each of you guys. mohon tabah dengan aku okay *peace sign*

http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers