Archive for February 2014

Life Update


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia !

hai semua kacak kacak cantik cantik. apa khabar ? lama dah tak update blog. tak tahu nak tulis apa. otak kosong jeeee. ni tiba tiba dapat inspirasi

UPS 2 dah lepas. Result je belum keluar lagi. sangat pure torturement, cepat lah dapat result ! Tak sabar dah ni nak tahu subjek apa aku fail subjek apa aku lulus. Birthday aku pun dah lepas. Alhamdulillah aku dan 19 tahun. tahun ni tak rasa nak buat vlog dengan blog post macam tahun lepas. kalau nak gelak boleh cari kat youtube aku buat video untuk birthday tahun lepas. jangan gelak lebih lebih sudah. malu okay. sangat lawak bila ingat balik. hashtag throwback. tahun ni the best birthday okay the best. siap ada yang buat surprise and so on. thank you everyone. terasa diri ini disayangi. eceh. looking forward to reach 20 years old pulak tahun depan. bagi aku 20 years old ni tahun yang penting. dah masuk alam dewasa.

cepat masa lari laju tahu tahu Fariz dah nak daftar masuk UiTM. Sanggup dia tinggal aku sebelum PSPM 1 sebab dapat tawaran masuk UiTM. good luck Fariz kat tempat baru. mohon jangan lupa Hadri yang kacak kat KMPP ni. Sumpah tak tahu kenapa aku pulak rasa tak sabar padahal Fariz yang masuk UiTM. haha. selamat survive di sana ! jangan lupa pesan weols okay


good luck awak semua untuk result UPS 2. jangan nak takut risau sangat. kalau gagal sila buat yang terbaik lebih baik untuk PSPM 2 nanti. jangan dah terjatuh tak nak bangun pulak. peace semua !

http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

Google+ Followers