Stay Strong Hadri


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualikum dan Salam 1Malaysia sejahtera aman makmur

"Stay strong Hadri, stay strong" .
yesss, hampir semua orang cakap macam tu bila tahu aku masuk Program Dua Tahun (PDT) di matrikulasi dan aku bukan lagi di Program Satu Tahun (PST). kena tendang masuk PDT sebab keputusan PSPM 1 sangattttttt teruk. okay mari tidak bercakap pasal PSPM lagi. sudah lepas. maknanya aku tambah lagi satu tahun di matrikulasi. its okay its alright. Hadri okay. sangat fine.

lagipun memang dah lama plan nak masuk PDT. sejak UPS lagi. memang tak yakin boleh lalui PST. so its okay. dari awal lagi mental dah ready nak masuk PDT. plus plus plus, roomate aku sendiri merupakan classmate aku. senang apa apa boleh tanya je. senang nak tahu esok ada experiment atau tak jika ada kelas amali. senang sangat senang. pergi kelas pun sama lambat. bangun pun sama lambat. sangatttt fine.

but for real, aku rindu gila kelas lama, H3P3. rinduuuuuuu. walaupun kelas H3P3 sunyi tak semeriah kelas baru aku tapi aku siyes rindu. ye lah dah satu semester sama sama. budak kelas aku pun dah tahu perangai aku kan. aku tahu kelas lagi sunyi sebab aku takda sebab aku je yang biasa bersuara dalam kelas. to H3P3 (if u guys are reading this which u guys may not), terima kasih banyak banyak untuk segalanya. terima kasih bagi kerjasama bila aku perlukan. terima kasih dengar cakap aku. terima kasih tak pernah lawan aku. terima kasih tahan perangai aku. terima kasih. aku rindu nak kacau korang and buat korang semua gelak. aku suka bila korang gelak. comel. semua comel. comel macam anak patung semua. but its okay, lama lama nanti aku tak rindu dah korang. aku dah lupa kan korang. haha. okay tak. kalau jumpa aku still lagi tegur tegur or at least lambai kat korang sebab aku rindu korang. jangan lupa aku okay. sayang semua

guys, i will be fine. i will be okay. untuk yang concern, thank you soooo much. i will survive. im a survivor.

Dearest H3P3, take care. love, Hadri.

http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers