Birthday


posted by Hadri Aziz

4 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

ni bukan post happy happy ok, ni post sedih. maka sila sediakan tisu atau kain. thanks. haha. sungguh melampau. aku rasa aku je yang akan menangis kalau baca balik apa yg aku dah merepek ni.

so tahun depan, 13 Februari, another year im alive. its my "anniversary day i pooped out from my mom vag" ok TMI. sory. hahaha. ok serius, birthday aku. so selama aku betul betul hidup dan matang, aku tak pernah sambut birthday dengan keluarga atau kawan. tak pernah ingat aku tiup birthday kek. yang ada cuma ada gambar waktu kecil dulu dengan kek. waktu tu tak minat lagi nak sambut birthday.

so tahun depan aku ingat boleh lah sambut since aku dah bebas daripada kehidupan berasrama kan, tapi tahun depan pulak birthday aku waktu aku kat kem PLKN. paling teruk hari humpday, hari rabu. . kalau sabtu ahad boleh lah aku sambut. jujur aku cakap aku dengki tengok kawan aku yg bawak kek bawak KFC nak sambut birthday. haaihh. masuk sekolah menengah lower form, back then i was a loser. kawan boleh kira dengan jari. takda pun yang nak wish. bukan takda, ada tapi ntah lah. haha. tak bersyukur sungguh. masuk form 4, awal tahun tak kenal lagi budak baru. masuk form 5, ramai jugak lah yang wish tapi still takda celebration. i want a birthday cake so so bad ! everyone should know cake is the love of my life

tapi aku ada teringat aku ada baca artikel, birthday bukan kek dan juga sambutan semata-mata, hari tu lah kita kena berterima kasih kat mak kita kerana melahirkan kita. hari tu jugak lah kita kena bersyukur kita masih hidup. Ya Allah, aku baru sedar benda ni bila dah banyak membebel taip bukan bukan. aku ingat lagi awal tahun ni aku yang hantar text terima kasih kat aku aku instead of her wishing me. Hm, dah tak tahu nak cakap apa. aku hanya mampu bersyukur je sekarang :) Alhamdulillah

http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

4 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers