Archive for December 2012

2013 : another year to live


posted by Hadri Aziz

No comments


Assalamualaikum dan salam sejahtera

wow, 2012 dah nak tamat. macam tak percaya. esok tahun baru, permulaan baru, azam yang sama tiap tahun, hari baru, buku baru, pengalaman baru. Ya Allah macam tak percaya 2012 dah nak habis. i willl be expecting more good things to happen in 2013. dengan PLKN, keputusan SPM, dan juga kehidupan baru di universiti atau kolej. tak sabar nak tunggu apa yang Allah dah rancang untuk aku. 

guys, strangers, acquaintance, anonymous, thanks for making my 2012 the kind of best year of my life. banyak perkara yang menarik berlaku. banyak memori masam pahit manis. thanks to my bestriend, Mustafa, Nik, Azrul for making my life awesome. thanks isteri isteri ku, Amy, Pija dan Jijie kerana sudi bermadu dan menceriakan hidup aku. waktu aku sedih dorang lah yang ceriakan aku :') korang lah isteri yang terbaik pernah aku ada. thanks also to my daughter , Husna, recess and class time wouldnt be awesome without you. to my crazy classmate, you guys are the best classmate ever since aku form 1 kat MRSM KKB. i really do miss you crazy guys. thanks a bunch to all of you. and not to forget, my boyfriend, Shamsul Aiman, i love you kawan, i promise i will never forget you. i promise. 

with this i ended 2012 with Alhamdulillah and started 2013 with Bismillah 


http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

Birthday


posted by Hadri Aziz

4 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

ni bukan post happy happy ok, ni post sedih. maka sila sediakan tisu atau kain. thanks. haha. sungguh melampau. aku rasa aku je yang akan menangis kalau baca balik apa yg aku dah merepek ni.

so tahun depan, 13 Februari, another year im alive. its my "anniversary day i pooped out from my mom vag" ok TMI. sory. hahaha. ok serius, birthday aku. so selama aku betul betul hidup dan matang, aku tak pernah sambut birthday dengan keluarga atau kawan. tak pernah ingat aku tiup birthday kek. yang ada cuma ada gambar waktu kecil dulu dengan kek. waktu tu tak minat lagi nak sambut birthday.

so tahun depan aku ingat boleh lah sambut since aku dah bebas daripada kehidupan berasrama kan, tapi tahun depan pulak birthday aku waktu aku kat kem PLKN. paling teruk hari humpday, hari rabu. . kalau sabtu ahad boleh lah aku sambut. jujur aku cakap aku dengki tengok kawan aku yg bawak kek bawak KFC nak sambut birthday. haaihh. masuk sekolah menengah lower form, back then i was a loser. kawan boleh kira dengan jari. takda pun yang nak wish. bukan takda, ada tapi ntah lah. haha. tak bersyukur sungguh. masuk form 4, awal tahun tak kenal lagi budak baru. masuk form 5, ramai jugak lah yang wish tapi still takda celebration. i want a birthday cake so so bad ! everyone should know cake is the love of my life

tapi aku ada teringat aku ada baca artikel, birthday bukan kek dan juga sambutan semata-mata, hari tu lah kita kena berterima kasih kat mak kita kerana melahirkan kita. hari tu jugak lah kita kena bersyukur kita masih hidup. Ya Allah, aku baru sedar benda ni bila dah banyak membebel taip bukan bukan. aku ingat lagi awal tahun ni aku yang hantar text terima kasih kat aku aku instead of her wishing me. Hm, dah tak tahu nak cakap apa. aku hanya mampu bersyukur je sekarang :) Alhamdulillah

http://about.me/hadri
Hadri Aziz. 

#PhotoMemories Fun day at AEON Ipoh Station


posted by Hadri Aziz on

No comments

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia :)

23 September 2012
Aku dengan Nizam mengambil keputusan gila untuk keluar jalan jalan dengan Ika dan Dila. ok memang gila. bukan nak keluar dekat pekan KKB je tapi sampai nak jalan ke Ipoh. jauh ok Ipoh dengan KKB -.- selepas otak aku berfikir secara tidak rasional akhirnya aku join je dorg. haha
malas nak cerita panjang-panjang, kat ipoh jalan jalan, makan makan then tolong nizam beli baju untuk dinner. tengok jam dah 7 malam. gelabah nak balik sebab takut terlambat tapi Ika dengan Dila masih dalam pawagan lagi. aku dengan nizam tak tengok wayang sebab tak sempat. kereta tak boleh bwak laju sebab ada masalah. dalam kereta bincang ah macam mana nak lepas pak guard bla bla cikgu semua siap sediakan alasan lagi. haha. akhirnya sampai tanjumg malim dalam kul 10.30 lepak lepak kejap pastu pergi makan kat restoran berdekatan UPSI. dalam risau boleh lagi makan. haha. pastu balik. nasib baik pak guard tak kesah kitorang balik lambat. sampai bilik kwan marah marah sebab buat dorang risau sampai nak call polis. bhahaha. sory ah :( bateri phone aku dengan nizam dua dua mati tengah jalan. still rasa bersalah lagi dekat kawan kawan aku. waaaaaaa

masih happy lagi sewaktu bertolak. tak pikir ada masalah T_T

nak try SOS sebab kereta ada masalah tapi tak jadi pape pun. hiasan je





sempat lagi minum ni. mulut membebel "weh mana dorg ni *minum* weh risau *minum*"

me and Tay Lautner. weeee

makan malam. muka happy kan ? bhahaha
tak tahu nak cakap ni memori pahit atau manis. hahaha. tapi best jugak sekali sekala jadi budak nakal :P

I miss you so bad it hurts


posted by Hadri Aziz

No comments


I MISS YOU.
I MISS YOUR SHINY SHIMMERING CRYSTAL CLEAR SPARKLING PAIR OF MIRACLE EYE
I MISS YOUR CURLY BLACK HAIR
I MISS YOUR HIGH TEMPERATURE SMILE THAT MELT PEOPLE
I MISS YOUR CUTE LITTLE VOICE
I MISS YOUR LAUGH
I MISS YOUR HAND
I MISS YOUR UNTONE FACE
I MISS YOUR HAIR BROWN
I MISS YOUR CHEEK
 I MISS YOUR CHIN
I MISS YOUR NOSE
I MISS THE WAY YOU LOOKED AT ME
I MISS YOUR JOKE
I MISS HOW YOU IGNORE ME
I MISS YOUR TEXT

I MISS EVERYTHING ABOUT YOU BABE, EVERYTHING

SORRY I SOUNDED A LITTLE BIT LIKE A PERVERT AND MAYBE SOUNDED A LOT LIKE A DESPERATE MAN BUT I CANT HELP MYSELF BABE, I CANT. IM LIKE A LOST PERSON TRYING TO FIND THE WAY OUT FROM THE DARKNESS AND ILLUSION AND IMAGINATION. MY MIND IS FUCKED UP BY YOU. PLEASE DONT JUDGE ME. PLEASE DONT. AND PLEASE DONT MISUNDERSTAND ME. DONT MISUNDERESTIMATE ME. 

#PhotoMemories 5 Bestari 2012


posted by Hadri Aziz on

4 comments

Assalamualaikum dan salam ceria :)

5 Bestari, the most happening class ever. yeah jujur tak tipu. banyak memori masam pahit manis kelat semua ada. bergaduh ? ala biasa lah kan. i will mish mish 5 Bestari like a rocking baby. haha. thanks for all the memories. kalau dapat jumpa ramai ramai lagi kan best. pastu camhowring. muahaha. hobi 5 Bestari penuhkan muka dorang kat kamera aku. you guys rock !

waktu makan petang di rumah HEA 

oh handsome me. erk pang muka sendiri -.-

kak faz, nisa and farah najihah 

feeling beautiful lah mereka ini

ladies 

lepas perut dah penuh. haha



we bought durian, we ate it. malam tu semua busuk bau durian

muka excited masing masing sebab dapat busukkan mulut dah puaskan nafsu
sambutan peringkat MRSM KKB 2012. bunyi nak gembak je . haha
pagi ni cikgu tak masuk kelas so suka lah kami

me and ma daughter, husna YOOOO !

nampak tak una tgh jual baju ? hha

ecah nyot nyot, nisa hippo, amy chicken. muahahah


husna amy and me rocking the morning sunlight

graduasi 2012 :')

photo courtesy of Hadri Aziz and AzrulAzril


Google+ Followers