habuk.sawang.labahlabah.blablablaaa


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualikummmm dan salam satu Malaysia.

wahhh, wahhh, wahhhh,
sumpah dah lama tangan tak gatal gatal nak menaip kat blog ni. kehh, sumpah dah berhabuk habis dah blog yang bushukk ni. hahaha
i swear lot of happening happened semenjak aku tak menaip ni

-Aku dapat PLKN. k sumpah sedih -.-
-Puasa ? tak wish pun kan aku nehh. sombong lah anak aziz ni
-apalagi apalagi, haihh, bnyak tapi sumpah tak ingat dah. anak aziz ni dah tua. hahaha
-oh yeah, saya jatuh cinta, err, entah lahh, benci benci perasaan cinta ni. pang nanti, tetiba ngada2 ak cintan pulak

dahh, tu je. yang lain private ok ? hahaha. ekceli baru lepas seminggu habis exam Pra-Trial, tapi dah rasa macam dah habis SPM, boleh lekkk jeww. risau sumpah risau tapi hati nak enjoy lagi. Trial sebenar pulak lepas raya raya raya. hoooreyy, balik raya tak blaja, trial jawab macam haprakkk. mampos kau zul, baik kau blaja, ayokkk. err. k bye, nak kasi ikan makan, nak makan KFC kat sebelah ni, nak layan Glee, nak enjoy kejappp. tralalalallaalala :P

chillax bersama kembar seiras. er, can somebody tell me kenapa aku
upload gambar ni ? (gambar 10ogos2012)

p/s: sila ke Youtube dan enjoy tarian yang serba seksi oleh Nicki Minaj. lagu Pound The Alarm. yeah, your welcome


Zul Hadri Abd Aziz. 

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers