Archive for April 2012

Selamat Tinggal Malaysia


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualikum dan salam satu perpaduan :)

so, hai rakyat Malaysia sekalian. hai hai. haha.
insyaAllah tanpa aral melintang, hari Isnin ni aku serta kawan-kawan aku serta guru pengiring akan berlepas ke Geneva, Swiitzerland. wow sangat! Tapi nak buat apa pergi sana? holiday? cuti-cuti habiskan duit MARA ? haha, tak lah, pergi sana masuk pertandingan International Exhibiton of Invention of Geneva (IEIG) 2012.
alhamdulillah hari tu kumpulan aku dan dua lagi kumpulan dari MRSM lain dapat gold dan silver award di MTE 2012. Lepas tu MARA support mana yang dapat gold and silver untuk ke luar negara.

perasaan aku nak ke sana ni bercampur sangat, excited, happy, sedih, risau dan lain lain lagi perasaan yang menduga kelajuan jantung aku. sedih sebab apa? sebab lagi seorang ahli kumpulan aku tak dapat ikut bersama. MARA hanya support untuk dua orang per kumpulan sahaja, disebabkan ada satu kuota lelaki kosong, aku dapat ikut sekali. kalau tak aku tak layan pun pergi ni. waaaa, rasa bersalah sangat. :((( tapi orang ramai kata dah rezeki. tapi aku masih lagi sedih. arghhhh.

em, so far persiapan okay kot. dah lah pertama kali pergi luar negara. dah lah jauh pulak tu. sepanjang dalam kapal terbang aku tak tahu nak buat apa. ahaha. tapi rajin sangat Google aku dapat tahu dalam flight ada 24 jam hiburan tanpa henti. so,,,,, movie time !. hahaha.

doakan kejayaan dan keselamatan kami semua kat sana. doakan kami dapat gold award. pleaseee, nak bwak balik gold award. haha.


~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

Google+ Followers