Archive for February 2012

Berangan Tinggi !


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul , Salam Satu Malaysia

ahhhhhhhhhh, baru ada masa nak update blog. kenapa lama sangat kau nak update blog hadri? kenapa? kenapa? haha. balik rumah hari jumaat tu terus bukak laptop, check Fesbuk dengan Twitter kejap pastu terus sambung tengok cerita Dream High. ha, siapa tak tahu cerita ni memang tak panjang umur. haha. ala zul, kau dulu bukan tahu pun tu cerita apa. kan?

em, ha,pergi lah kau berangan tinggi-tinggi. pergi.
er, sudahhh, dah merepek -.-

ittew sebenarnya suka tengok cerita ni
sebab ada TaecYoen. huwahahah.
omey kan? kan? tu pale dia luka,
itew nak tolong basuh luka.
haha. kau mintak penampar ye zul?
habis sampai episod 16 aku tengok. yeah, dah khatam. lepas habis tengok je baru ada mood nak update blog. pastu tetiba rasa macam nak tukar layout dulu. pastu bukak la photoshop edit gamba ape semua dan hasilnya, tadaaaaaaaaaa! *mercun mercun* omey an blog itewwww. 

sebenarnya tak tahu nak merepek apa lagi selain daripada cerita pasal TaecYoen iteww. haha. oh ada, hari kelahiran putra Sabak Bernam si Zul Hadri tu dah nak dekat. siapa nak bagi hadiah, boleh mintak alamat. haha. ada ke yang nak bagi? aku rasa dapat lah kot hadiah katak kering o.O Kalau boleh aku nak iPod Nano tapi tu memang wishlist yang akan lamaaaa sangat baru tercapai. Ada ke yang nak bagi iPod? mak bapak aku pun tak kan beli kan. aish. Pastu kalau boleh aku nak lens baru untuk kamera buruk aku ni. lagi, lagi, aku nak ramai orang yang akan hargai aku hari tu. Tak nak jadi macam tahun lepas. Suasana hari ke-13 bulan Februari sangat ganjil. Macam tak da pape pun yang berlaku. Dan kalau ikutkan sejarah hidup aku, mana aku pernah dapat hadiah hari jadi. haish, kau berdrama pulak. tapi memang betul la, sedih kan? *duduk tepi corner dinding rumah pastu letak muka kat lutut T___T* Semoga impian aku tercapai, amin ya Rabb, the Almighty :) haa, da lagi satu. nak kek boleh? please. nak kek Secret Recipe. Pleaseee. eh, rasa macam sekali dua kali je pernah tiup kek hari jadi. tu pun waktu kecik-kecik dulu. dah masuk sekolah menengah mcam tak pernah je. haishh. nanti aku dah berduit aku beli kek besar-besar. yummmmm
dan InsyaAllah pada tarikh yang tertera dia atas ni kumpulan aku akan menyertai Malaysia Technlogy Expo atau dalam bahasa bandar MTE yang merupakan event besarrr. ok, gementar sekejap. bayangkan hari tu bukan budak-budak bawah umur yang masuk, semua yang masuk orang yang bijak pandai dan berpengetahuan luas. nanti kalau dia tanya soalan macam mana nak tanya? haishh. boleh buat lah Zul! 

okbai, dah panjang sangat merepek ni. 



~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

Google+ Followers