Result Final Exam ?


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan Salam Disember !
random crazy people

yesss, dah masuk bulan Disember. SPM pun dah nak habis. Cuti sekolah pun lagi sebulan je dah nak habis. haaa, homework kau tak sentuh satu pun Zul. adoyyy. dah la banyak gila.

sebenarnya otak dah naik gila tunggu keputusan final exam dari maktab ni. woii, sumpah dah gila ni. aku tunggu result ni bukan apa, nak tahu je sama ada ada tak aku gagal mana-mana exam. lagi pun aku nak tahu sama ada aku ada perkembangan atau tak untuk final exam ni. arghhhh, dah naik gila ni. cepat lah surat sampai, cepatlah, cepatlah. setiap hari aku pergi depan rumah tengok peti surat ada surat tak. haha, dah macam apa ntah. kalau aku jumpa pak cik posmen yang hantar surat nanti, aku nak cekik-cekik dengan marah-marah dia. lambat sangat. haha. bersiap sedia pakcik posmen. !

p/s: dah lama tak update blog waktu tengah hari kan, biasa update pukul 12 malam tak pun 1 malam. 


~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers