Random Picture at Lost World of Tambun


posted by Hadri Aziz

2 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera :D

hye human being, waktu tengah update ni aku tengah melayah album Miley Cyrus, Cant Be Tamed. suweettt tak, suweeet kan? haha, sweet lah sangat =.=.

dua tiga hari yang lepas aku sekeluarga pergi jalan-jalan di Lost World of Tambun. best, pernah pergi? kalau tak pernah pergi lari kat ayah korang then goyang-goyang tangan ayah mintak bawak jalan-jalan ke Lost World of Tambun esok. tapi yang aku pergi ni bukan aku yang goyang-goyang tangan bapak aku, tapi mak aku yang goyang-goyang. haha. Bayaran masuk dah naik, dulu boleh tahan murah lah. sekarang dah mahal sebab LWOT dah upgrade macam-macam benda. Memang terbaik!

Pintu masuk Lost World Of Tambun.  







Menggedik dengan kamera.
Seksi siot baju tengah basah. haha =.=

Belajar mendulang bijih timah. Ni tarikan terbaru dekat
Lost World Of Tambun. aku dah macam pelombong bijih
timah yang betul  la. haha

tu dia bijih timah, pandai tak aku ? banyak lagi aku dapat,
tapi dah buang balik dalam air.

Free Ride everybody! haha

Chu-chu train. 

Cantik angsa hitam ni, suka aku. nak je tarik leher
angsa ni yang sangat seksi dan menarik. o.O

Captain Jack Sparrow in action! yeeeha!. hahaa, dekat
tempat burung ni, ada satu je burung putih ni.
burung putih ni je lah satu-satunya burung yang
jinak dan boleh diangkat.



Kucing hutan. tapi tak macam kucing hutan,
dah macam diva. Cantik semacam



Pak Goat. Merujuk kepada janggut beliau,
beliau sudah berumur 80 tahun. haha

Merak. siap ada benda atas kepala tu lagi. ni lagi diva





gambar terakhir di Lost World of Tambun.
biasalah, photograper mana boleh ada
dalam gambar. haha
Memang best lah, insyaAllah ada rezeki nak pergi lagi dengan family. Kalau rezeki berganda nak pergi dengan kawan-kawan pulak. hehe.


~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers