N, A, M. this is about us. sorry :/


posted by Hadri Aziz

2 comments

Assalamualaikum dan salam hari sandwich sedunia :D


Ha, hari ni hari sandwich sedunia ok bersamaan dengan 3 November setiap tahun. ummm, dap er.

ok, sudah pasal sandwich, mari ke topik yang sebenar, aku tak tahu macam mana nak mula bercerita, tapi sebelum aku menangis panjang-panjang, aku nak mohon maaf dekat M, A, and N. Post ni bukan tak puas hati ngan korang tapi cuma luahan hati aku. Well, dah kata blog kan, memang blog tempat kita luahkan perasaan. Lagi pun bukan ada orang baca blog aku ok, korang bertiga pun haram tak kan bukak blog aku. haha. tapi-tapi, harap kalau korang baca post ni, korang tak marah kat aku and tak lupakan aku and tak banned aku and tak mengumpat pasal aku and aku nak korang tahu yang aku sentiasa teringat merindui masa lampau tapi aku tak mampu nak kembali ke masa lampau.

Hurmmmmmmmmmmmmmm, aku sumpah tak pandai nak menangis-menangis ni, tapi aku terpaksa gak, hati aku dah terlalu keras sebab selalu tahan sakit hati. aku risau kalau aku tahan lama-lama sakit hati nanti aku kena penyakit Hepatitis. Bahaya sangat, kita blajar bio kan pasal hepatitis? ha, aku suka sgt tengok korang betiga bergelak ketawa and lepak bersama. aku tak nak kacau kegembiraan korang lagi. aku tak kesah KOT lepak sorang2.yeahh, setiap malam sebelum tidur aku akan memekak menyanyi lagu sorang-sorang dalam bilik. tepat jam 11.45 atau 12 malam aku bersiap-siap nak tidur. kalau aku tidur lambat usually bila ada hal je such as ada roll call. aku dah tak tidur lambat sebab lepak malam-malam smpai kul 1.30 pagi cuma smenjak dua menjak ni aku ada gak ah tidur kul 12.30 malam sebab ada pelawat melawat aku dalam bilik. sabtu ahad bagi aku paling best KOT. biasanya sabtu ahad aku memekak sorang-sorang dalam bilik, tidur bagai orang penat bekerja sampau petang, baca novel/majalah, basuh baju, kemas bilik. ahhhh, semua buat sorang2. tak lupa jugak aktiviti bertwitter melalui SMS bagi mengisi masa lapang yang seharusnya diisi dengan bersosial.

to N. idk, go on with ur life. may God bless you. tc

to M. we used to be a BEST FRIEND FOREVER but i dont think we are BFF anymore. u know it right? Faith has said that we cannot stay together until death. so that's why God created the stupid miserable fight against us and it ended up like this. is u still think we are BFF, well, i dont think u think so. M, ily. tc

to A. we barely know each other deeply yet. right? but, huh, its a faith. i'm just gonna accept God decision. u are awesome just like A and N and i really wish to know u more. sigh, be happy with them ok. pray for me for my future. wish i could be as good as "a people"

tapi sebenarnya aku masih tak paham punca perbalahan tu lagi. well, as u guys said, asyik aku nak menang, bla, bla, bla,tak mintak maaf bla, bla, bla. ok, i admit it! tapi korang tahu kan korang pun sama je dengan aku? tahu tak? oh, tak tahu ea? ok, aku ingat lagi waktu jamuan tu. korang tak mintak maaf un even korang tahu aku sakit hati. A dah bagi tahu korang kan tapi korang wat bodoh je. wah, wah, wah. sape kata aku x saket hati dengan Z? hurm, korang tahu kan aku marah tak lama pun. tapi korang still nak bangkitkan hal lama. korang tahu kan aku ni bukan jenis yang suka marah-marah, tengking orang. ingat lagi peristiwa N dagn Z dalam bilik aku? yea, aku memang marah. tapi korang tahu tak aku marah masa tu je? lepas tu aku dah aku la weyh? aku x pendam. aku x pikir lama pun pasal benda tu. setakat rosak tu, aku boleh baiki, boleh beli baru. benda tu tak semahal persahabatan. korang tahu tak? N tak mintak maaf pun. aku tak pun ungkit kan? kan? kan? mungkin aku ni bodoh sangat sebab tak ungkit benda-benda macam tu. aku ni bodoh sangat sebab aku cepat memaafkan orang. bodoh lah kau zul. bodoh. kau sepatutnya kena marah gila-gila kat diorang sebab ko tahu dorang akan buat mcam ni kat kau. dorang akan ungkit balik. sumpah kau bodoh zul. weh, aku ni nampak je kejam, tapi hati aku lembut bila masuk bab2 persahabatan ni. bukan aku nak ckap aku percaya horoscope, tapi mmg aquarius ni sayang kawan lebih dari family dia sendiri. mungkin itu kebetulan je kan? hm, bukan lah aku kata aku x sayang family aku, aku sayang sgt tapi sayang aku kat kawan2 aku lebih sikit dari sayang aku kat family aku. tp sayang aku kat parent aku lebih la dari sayang aku kat kwan. paham? ok,tak paham takpe. 

kalau tak suka aku kwan dengan Z. aku tak tahu dah nak cakap apa. aku ada hak nak kwan dengan sesiapa pun. aku tak pernah kesah pun dulu M ada kawan dengan sorang budak ue yang aku sangat tak suka. same goes to N. aku tak nak lah ganggu hidup dorang. aku x kesah un kalau sesiapa nak berkawan dengan sesiapa. its their life. lagi mungkin dia je yang nampak kebaikan orang yang kita anggap tak baik tu kan? hum, "annoying". i think annoying is better than jerk, smokers, money stealer. kan? hm, i'm not accusing anyone. 

bla, bla, bla, merepek je zul ni. haha. kan. hum, aku harap aku boleh berada di masa silam kembali dan tak berlagak bodoh lagi. kan. huhu, aku harap semua kembali normal. aku harap aku jadi diri aku yang sbenar. aku sangat hilang, sesat, aku tak tahu apa dah jadi dengan aku. and again, sorry for everything. sorry for making u guys not happy with me. i'm not perfect. and aku tgh kawal mulut aku. kalau aku mencarut pun bila tengah betul2 geram andkekadang ue terlepas. aku xda dah saje2 nak panggil orang "f*uck", palad,  "vavi". dan sumua ue. kalau aku terlepas mencaru, aku akan beristigfar. aku nak jaga mulut aku. please pray for me okeeee? aku nak mulakan hidup baru. toward the good and behind the bad. :D

salam sayang, zul hadri abd aziz <3

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers