Kelly Clarkson - Stronger


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan salam satu gagah perkasa !

Cover Album STRONGER

Yeah, Alhamdulillah, gembira sangat. Heeeee. Tadi aku cuba nasib dekat 8TV Quickie  yang di siarkan di TV8 atau astro channel 708. Setiap hari dorang akan bagi hadiah bagi mereka yang bertuah. Alhamdulillah, aku bertuah pulak hari ni. Selalu cuba nak call tak dapat pulak. Haha. jadi, aku saja-saja la call 8TV Quickie, tup-tup dapat pulak. Dia cakap aku pemanggil kedua dan melayakkan aku untuk menang album terbaru Kelly Clarkson, Stronger. Soalan yang dia tanya "What is Kelly Clarkson's album title?" so terang-terang jawapan dia STRONGER. Aku memang dah lama nak album ni, cuma sebab takda duit so tak beli la. Lagu-lagu yang dimuatkan dalam album tu sangat-sangat kena dengan taste telinga aku. Buktinya dua-dua single daripada album Stronger iaitu "Mr Know It All" dengan "What Doesnt Kill You (Stronger)" melekat dalam telinga aku. Sebelum single pertama Kelly keluar lagi aku dah excited nak dengar and bila dah dengar aku tak sabar nak beli album dia pulak. Alhamdulillah, thanks God, thanks 8TV Quickie :)

Cover single pertama Stronger,
"Mr Know It All"
Oh ya, by the way, ada tak sesiapa yang dengar suara katab aku dekat 8TV Quickie tadi? Suara katak mandi hujan. Excited gila kot. haha. Untuk melihat siaran ulangan Quickie tersebut, sila klik di sini. Harap-harap link tu masih berfungsi lagi. ekeke

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers