Tabikkkkkkkkkkkkkk Hormat !


posted by Hadri Aziz on

2 comments

Assalamualaikum salam satu hujung minggu !

Yessssssssss, balik rumah. Tapi alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ahad kena balik maktab balik.

Meh sini, atuk nak bercerita ni. Minggu lepas atuk dan kawan-kawan kadet polis atuk mengikuti Perkhemaham Kor Kadet Polis yang berlansung di New York, eh salah, kat Pusat Latihan Polis Bantuan Felda Bukit Rokan, Gemencheh, Negeri Sembilan. uhuhu, maap la, atuk dah tua. ada pnyakit Amnesia. haha, dah la, merepek je atuk-atuk. nanti beruban pulak kau. secara keseluruhan memang best la kem kat sana. tapi tak best tahap gila lagi. best tahap roller coaster kat Genting Highland je. erk? ok. sila enjoy gambar di bawah. oh, enjoy bukan bermakna makan gambar tu, tengok je. eh, dah la zul, tak lawak. tak lawak. =.=
selamat datang ke rumah kami. yaaaaaaaaaay =.=

jumpa kawan lama. oh my beg jenama prada,
beza gila kulit aku dgn dia.

kawad kontigen Kuala Kubu Bharu.

ni lah taman perumahan sementara kami. nampak tak lecak dan
lumpur, okeh, baru lepas hijan ribut taufan. daaaaaaaaaah, semua
ada. memang lebat gila hujan. best sangat dapat main hujan
tapi akhirnya aku demam. waaaaa.

tok guru sedang bagi petua untuk acara menembak.

pasukan pandu arah (kompas). homagad, seksi mak. feeling
Tyra Bank ==''

rentas halangan. kat sebelah kawasan perumahan kkb je kot.
isk

hadiah untuk acara kebudayaan. haha, kitorang menari
sewang. video sila 

melepak bersama kit kat.

ni kawan aku. dari maktab lain.
kitorang berdua sungguh gay. muahhhh
eh? haha xD

juru latih pandu arah a.k.a
SubsInspector IPD KKB.
dia buat lawak best sgt. mcam.
er, macam apek :D

cantik tag nama. boleh buat tempahan
sendiri kot. 

ni dah sampai maktab. sedih mengenangkan buku
yang sedang menanti di kelas. warghhhh
Oh maaf sangat sangat sangat. video masih diupload. sumpah lama gila natang Youtube tu upload. em, maybe setahun lagi baru habis upload o.O
takpe, nanti dah habis upload aku  bagi tahu ye :)

p/s: kulit saya putih macam arang. sangat putih. terima kasih kepada pencucui muka jenama "matahari" :D


~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers