Moves Like JAGGER


posted by Hadri Aziz on ,

2 comments

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Korang pernah dengar lagu Moves Like Jagger daripada Maroon 5 dan Christina Aguilera? best kan. Rentak dia sangat catchy. Tipu la kalau korang cakap korang tak pernah dengar lagi. oke, kalau ada jugak la kan yang ter-ketingggalan zaman, sila ke Youtube dan cari lagu tersebut. dan kalau korang malas macam panda yang kerja asyik nak tidur atas pokok tapi, tapi dia comelllll kerja nak makan je, korang boleh tekan butang play kat bawah ni. As easy as an ABC. *petik jari =.="


oh, memang aku suka membebel panjang-panjang sebelum ke topik yang sebenarnya, nanti tua macam mana la aku ni. padahal nak cakap pendek je kan. jadi, maka, oleh dengan itu, apa yang aku nak cerita sebenarnya adalah definition JAGGER pada lagu tersebut. korang tak payah cari kat kamus, memang takda. pergi Google je, kalau Google pun payah sikit kan.

Jagger ni sebenar-benarnya nama orang. Mick Jagger. Maroon 5 memberi penghormatan kat Mick Jagger melalui lagu dia. Mick merupakan salah seorang ahli The Rolling Stone. Lagu Moves Like Jagger ni secara keseluruhan nya menceritakan dan memuji gaya dan stail Mick Jagger ketika di atas pentas. Konon-kononnya styloooo la.

Jagger ketika muda
Jagger ketika tua.
Jagger ketika dia mengubah jantina [o.O] serius
pandai edit. hahaha xD

Jagger ketika zaman gay [o.O]

P/S: dah cerita ni korang paham tak ? hahahaaa. Apa-apa pun, gambar di atas ni untuk tujuan hiburan saje. jangan marah dear MJ. :D

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers