Main Tembak Gambar (PhotoShot) #2


posted by Hadri Aziz on , ,

2 comments

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.

Sebelum kita ke seri pantas utama yang berseri-seri, aku nak ucapkan Selamat Hari Malaysia buat semua warga Malaysia. Tak kira la kita ni beragama apa, kita ni cakap bahasa apa, kita makan apa, kita tidur macam mana, kita gelak mcam mana, kita tetap Satu Malaysia. Malaysia Cemerlang Gemilang Terbilang! sekian *tepuk tangan tepuk tangan

so, kembali ke seri pentas utama. Macam biasa la, semalam tunggu ayah, kebosanan wajib melanda. wuuuuu, ayah datang amik pukul 6 lebih. kawan semua dah balik. tinggal la aku sorang dalam bilik. Semalam tak masuk kelas sebab ada latihan Kadet Polis. tu la, last minutes punya practice, so memang kena struggling gila la. Pagi tu ada latihan Mara Lasak. Nama Mara Lasak tu memang sedap. tapi kena lari jauh weh. Ntah brape kilometrico ntah. aku ni dah la stamina macam anak itik. eh? hahaaa. lepas dah penat lari magai dikejar anjing, ada latihan kawad pulak. yessss, memang aku suka la. kawad macam zombie. tangan kaki dah lenguh sangat. polis tu kata nak suruh berlatih sampai pukul 1. haaaaaaaaaaa, gila. tapi last-last kawad sampai pukul 11.30 je. aku tahu polis-polis semua dah panas kan, kan. haha. 11.30 balik bilik, lepak-lepak kejap, then tidur smpai pukul 2.30. fuh. waktu tengah tidur ni orang lain masih bersekolah. hahahaaa. xD

Tangan = 'L'. Mulut = 'O' hahaaa LOSER

pools of eyes. ecece. apa ntah aku merepek. hahaa =.=

opppss i did it again. *feeling Britney Spears. . 

Saya suka awakkkkk. wak. wak.wak. wakk. !!!

er. ntah =="

Minumlah Mountain Dew untuk kesihatan anda sepanjang hayat.
p/s: syarikat MD tidak membayar apa2 pada saya :D
Dan akhir sekali, saat-saat yang dinantikan. ehem, drum roll pelishhh. ha, aku ada rakam video. bhahahaa. sengal je. video mrepek. takda tujuan langsung. haha. tu la akibat dah bosan sangat. sebenarnya ada rakam banyak video, tapi video ni je yang dapat kelulusan kerajaan. :P


p/s: sekian wabillah hitaufik wa hidayah. :D 

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers