I'm BACK !!!


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera !

TSK, rasa nak nanges jeee. Dah lama tak login blogger.com. sob, sob.
Uhuk, kau ni zul, orang balik hari Jumaat tu terus update blog, kau pehal tak update? Nak makan kaki aku ea? Lain kali update laaa. isk. hahaaaa, sorry pembaca sekalian. [ehhh, ada ke org baca =,="]. Hari Jumaat tu lepas balik kami sekeluarga terus bertolak ke Kelantan. Laptop pulak adik aku tak bawak balik. grrrrrrrrrr. *cekik2 [o.O"]

sighhh, Seminggu yang sgt penat. Seminggu yang penuh dengan aktiviti. Yaaaaaa, MINGGU AKTIVITI! Penat weeeh. penat. atuk ni bukan larat cuuuu oi.
aku ingat lagi ada makhluk bumi ni cakap cenggini kat aku "Zul, pehal ngan kau ni, serabut semacam je. Kau demam ke ?" tahu apa aku jawab? haaa, aku jawab "huh, aku gila :D"
Tapi siyesli, memang dah macam orang gila la weyh. Aku jalan pun dah macam Cina Mabuk. gila oh @.@
Budak homeroom aku pulak cakap cenggini "Zul, kau ni dah macam BWP (badan wakil pelajar). dah lame x nampak kau". huh, aku ni dah la presiden homeroom. langsung tak boleh nak join budak homeroon aku beraktiviti.

olalalalla, dah la. post ni macam orang gila yang taip. cukup-cukup. selamat tinggal~

p/s: Happy Fasting yo! Jangan tinggal puasa yo! Bye yo! I love yo!



~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers