Oh SNAP !


posted by Hadri Aziz on

2 comments

Assalamualaikum salam satu blog!

haisssh, selalu pening tak tahu nak tulis Post Titte, selalu Post Title takde kaitan ngan post. bhahaha.


Sejujur, jujur, jujurnya, aku tak tahu nak post apa-ape pun. Tapi tak mengapa, aku tetap akan merepek sambil makan kerepek kat sini, okeee?
Beberapa mingu yang lepas, err, seminggu ke dua minggu ntah, aku ngan kawan-kawan aku dapat join pertandingan Nadwah Islamiah antara MRSM kat MRSM Kuala Berang. Tak nak cerita panjang, nak cerita MRSM KKB dapat no 1 pertandinagn Explorace, tu jeeee. *hidong kembang! ohyeeeeeeeeeeea =.=" kitorang kalahkan 41 MRSM lain. hebad kan, kan, kan. *kembang lagii. bhahahaaa 
Nasib baik hari sebelum explorace tu kitorang dah kaji kawasan MRSM tu, so dah kenal lah kat mane court tennis, dewan, padang petanque. jalan shortcut pun dah tahu. Alhamdulillah. :)

gambar nadwah dalam plan untuk diupload, tunggu tangan rajin, baru aku upload. Takpee ye kawan, upload lambat-lambat. :D
Nanti dah upload aku bagi tahu keyhhhhhhhh. 

p/s: layout baru oke?? 

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers