Bandar Raya Terpelihara, Warga Sejahtera #ohyeeeeaa


posted by Hadri Aziz

2 comments

Assalamualaikum salam satu Malaysia aman makmur.

#ohyeeeeea, kali ni tajuk dah tak merepek. tajuk post kali ni betul-betul berkaian dengan post ni. bhahah.

Eh kejap, dah baca Bismillah sebelum mula baca tak? ha, cepat baca, setiap perkara yang kita buat mesti dimulakan dengan bismillah, di akhiri dengan alhamdulillah, begitu la sehari dalam hidup kita, mudah-mudahan dirahmati Allah *bernasyid . eh, dah mula da, dah mula dah, haha, membebel tak tentu pasal pulak doeeeeee. hahahaaaa.

Bandar raya terpelihara, warga sejahtera
- Beberapa hari yang lepas, aku telah membuat keputusan drastik untuk menyertai pertandingan Pidato Terbuka sempena ape ntah yang bakal berlangsung di UPSI 2 minggu dari sekarang. aku dengan sorang budak form 2 perempuan join pidato ni. budak form 2 tu takpe ah, dia dah banyak kali join. aku pulak 1st time. saje je nak timba pengalaman, mana tahu berbakat kan, kan, kan. 
Tadi pergi la google apa-apa yang berkaitan dengan tajuk ni. google.google.google.bukakfacebook.google.google.twitter.google.google.google.google.facebook.twitter
Keputusannya, NOTHING. haha, tak jumpa pape pun. Takpe ah, malam ni Google lagi.

Thank you for reading, aku tahu tak ramai yang baca blog ni.
Tunduk hormat bagi yang membaca!

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers