Archive for July 2011

Bandar Raya Terpelihara, Warga Sejahtera #ohyeeeeaa


posted by Hadri Aziz

2 comments

Assalamualaikum salam satu Malaysia aman makmur.

#ohyeeeeea, kali ni tajuk dah tak merepek. tajuk post kali ni betul-betul berkaian dengan post ni. bhahah.

Eh kejap, dah baca Bismillah sebelum mula baca tak? ha, cepat baca, setiap perkara yang kita buat mesti dimulakan dengan bismillah, di akhiri dengan alhamdulillah, begitu la sehari dalam hidup kita, mudah-mudahan dirahmati Allah *bernasyid . eh, dah mula da, dah mula dah, haha, membebel tak tentu pasal pulak doeeeeee. hahahaaaa.

Bandar raya terpelihara, warga sejahtera
- Beberapa hari yang lepas, aku telah membuat keputusan drastik untuk menyertai pertandingan Pidato Terbuka sempena ape ntah yang bakal berlangsung di UPSI 2 minggu dari sekarang. aku dengan sorang budak form 2 perempuan join pidato ni. budak form 2 tu takpe ah, dia dah banyak kali join. aku pulak 1st time. saje je nak timba pengalaman, mana tahu berbakat kan, kan, kan. 
Tadi pergi la google apa-apa yang berkaitan dengan tajuk ni. google.google.google.bukakfacebook.google.google.twitter.google.google.google.google.facebook.twitter
Keputusannya, NOTHING. haha, tak jumpa pape pun. Takpe ah, malam ni Google lagi.

Thank you for reading, aku tahu tak ramai yang baca blog ni.
Tunduk hormat bagi yang membaca!

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

Oh SNAP !


posted by Hadri Aziz on

2 comments

Assalamualaikum salam satu blog!

haisssh, selalu pening tak tahu nak tulis Post Titte, selalu Post Title takde kaitan ngan post. bhahaha.


Sejujur, jujur, jujurnya, aku tak tahu nak post apa-ape pun. Tapi tak mengapa, aku tetap akan merepek sambil makan kerepek kat sini, okeee?
Beberapa mingu yang lepas, err, seminggu ke dua minggu ntah, aku ngan kawan-kawan aku dapat join pertandingan Nadwah Islamiah antara MRSM kat MRSM Kuala Berang. Tak nak cerita panjang, nak cerita MRSM KKB dapat no 1 pertandinagn Explorace, tu jeeee. *hidong kembang! ohyeeeeeeeeeeea =.=" kitorang kalahkan 41 MRSM lain. hebad kan, kan, kan. *kembang lagii. bhahahaaa 
Nasib baik hari sebelum explorace tu kitorang dah kaji kawasan MRSM tu, so dah kenal lah kat mane court tennis, dewan, padang petanque. jalan shortcut pun dah tahu. Alhamdulillah. :)

gambar nadwah dalam plan untuk diupload, tunggu tangan rajin, baru aku upload. Takpee ye kawan, upload lambat-lambat. :D
Nanti dah upload aku bagi tahu keyhhhhhhhh. 

p/s: layout baru oke?? 

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

Google+ Followers