T_______T


posted by Hadri Aziz

Comments Off

Assalamualikum dan Salam 1 blog.

it been a long timeeeeee since the last update huh. I know, I know. really sorry for not updating my belog. really sorry for CURANGing with you wahai belog.
[erk, takpayah la taip bahasa omputeh. nanti jadi bahasa india pulak. @.@]
oh, cer tgk tarikh last update. dah 3 tahun kot tak update belog #MenipuDosaAmatBesar errrr. haha
Dahla, merepek mcam anak kucing pulak. meooow

Hari ni best kot. Jalan-jalan sekitar pekan panas, Sungai Besar ngan bestieeeee.

Picture taken inside my car. saje tulis kecik2 taknak bg korang baca. ok?

ada sorang lagi, but there’s no picture of her. ni je satu-satu gamba yang ada sepanjang kitorang keluar. actually tak bawak kamera pun. kamera kat telepon pun cikai je. low quality.
gambar atas ni pakai iPhone Mama.
memang kitorang bertiga menggila la sekitar Sungai Besar tu. Masuk KFC mengilai macam pontianak. Pontianak baru lepas makan KFC.
Pergi masuk kedai buku jadi macam hantu penggal. Melilau laaa sane sini. Last2 beli satu buku je. Punya la lama duduk dalam kedai tu. Sampai tukang kedai pun dah curious sebab lama sangat kat dalam kedai dowang.


p/s: tajuk post ni sepatutnya ditukrkan kepada “Post Rojak”. oh, mengidam rojak pulak. nyummmmm.

Google+ Followers