Archive for March 2011

Banner Sucks


posted by Hadri Aziz

Comments Off

Salam Tengah Hari.

uhuk, uhuk, uhuk,gila nyampah.
Dah penat menjelajah seluruh dunia cari banner lama. Last-last tak jumpe gak. Maka, terpaksa rela lah membuka Adobe Photoshop lalu mengedit banner baru. 
Banner baru dah ah buruk, tapi ambik masa sehari nak buat.Apa nak jadi, smpai sekarang tak kawen lagi. eh?
Oh sudah, nanti kalau aku rajin aku buat banner baru. =) mungkin setahun lagi baru rajin, tak lama kan setahun. kaaaaan. takpe, korang tunggu lah.
i was born this way hey, i was born this way hey.
eh, tu lagu Lady Gaga kan. T__T
okebaiiii!

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

QUZH


posted by Hadri Aziz on

Comments Off

Quick Update Zul Hadri!!!!!!!


hei3, apalah belog ni, tak boleh nak view Banner. its oke, aku tgk cuba nak fix kan;. sabaq naaaah

~*Sehingga Jari Bertemu Dengan Papan Kekunci Lagi*~
Zul Hadri Abd Aziz. 

Google+ Followers