Dapatkan Majalah Galaxie sekarang!


posted by Hadri Aziz on ,

Comments Off

Salam Ceria.

angkat tangan siapa yang dah beli Galaxie Magazine Bumper Issue. apa? tak kenal majalah Galaxie, meh sini aku cepuk! ahah. Tak payah nak suruh aku erita apa tu majalah Galaxie, sebab dah terang-terang namanya MAJALAH. ha, sudah, dah start merapu.

wajib bergambar dengan subjek yang sedang dibincangkan.

naaah, muka depan. mesti lah tunjuk muka kan, tak kan nak tunjuk bontot.
eeiu, tak senonoh anak Abdul Aziz ni.

ha, rugi kalau x beli, harga asal iaitu RM5, tapi korang dapat lebih.. ahaha,. lebih kurang 50 poster artis-artis pujaan hati korang di muatkan dalam satu majalah yang tebalnya lebih daripada biasa.

sedikit gambar artis pujaan artis ku . em, takda la minat sangat.
gambar yang paling besar je minat. yang lain hiasan semata-mata.
Kulit majalah dia siap ada kalendar lagi, ada muka-muka artis pujaan kita-kita. Tapi siapa sanggup nak koyakkan majalah ni kan., siap ada yang beli dua majalah ni nak koyak kan gambar-gambar ni. aku tak mampu nak beli dua, x berday kuasa,

Sekian sahaja iklan.
bagi yang tak beli majalah ni lagi, pergi beli cepat. kalau tak beli nanti... errrr, nanti.....rugi. lepas dah baca satu isu, mesti nak baca next isu. addictive, entah pil khayal apa dia sumbat dalam mata aku.
eh, sudah-sudah, pergi beli.!


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Google+ Followers