Sayang banyak sama Twitter!


posted by Hadri Aziz on , ,

2 comments

Salam sejahtera.
*perhatian, entry ni ganas skit, harap maaf*



Mengaum sikit, nak bajet garang la ni. Grrrrrrr! Auuuum!
ahaha,
meh sambung cerita mintak simpati ni.
Seperti yang korang dah tahu, aku ni jenis yang gatal tangan, tiap masa nak update status kat Twitter ngan Facebook. Kalau dulu tak wujud lagi Celcom Twitter SMS dan Celcom Facebook SMS, jadi takda la sampai nak update status tiap masa,. Tapi semenjak Celcom perkenalkan kedua-dua kemudahan bagi mereka yang tak memiliki SmartPhone seperti iPhone, aku pun rajin la nak update tiap masa. Nak makan update, nak tidur update, nak berjalan-jalan update, eh, bnyak lagi la.
Jadi tanpa perlu cerita panjang-panjang-panjang lagi "kawan" aku buat "group khas" untuk aku [eh, mcam feymes pulak ada group sendiri, lalala] . memang sayang la kat yang buat group ni, nak cakap terima kasih then nak lempang puas-puas. wah kejam,.! takda nya aku nak wat bende macam tu,.
Group tu khas untuk pengguna Facebook je, sebab pengguna Twitter tak pernah marah dengan aku! kan Twitterians kan3!
Cukup la merapu, nanti membara pulak "kawan" aku kalau dia terbaca entry ni. Hopefully group tu akan di padam.!
=)
oh ya, mintak jasa baik korang untuk pergi kat group ni dan 'report' group ni as' attact me or individual' tq.

p/s: auuuuuuum! rimau ganas ni T_____T

Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers