Google Sphere//Another cool GOOGLE for Google Image Search!


posted by Hadri Aziz on ,

No comments

Salam Alaik.!
Tajuk je BAHASA INGERIS yea tapi entry Bahasa Melayu, kalau tulis dalam Bahasa Inggeris takut karang merapu meraban sampai termasuk Bahasa Rusia dan yang lelain.

baik, tak payah nak intro memanjang, dulu kan zul ada post entry pasal satu syarikat yang buat Google Gravity yang sgt cool dan best!. jadi hari ni zul nak cerita pulak pasal Google Sphere.
Google Sphere ni bukan hasil kreativiti orang-orang kat syarikat Google tapi hasil kreativiti orang lain la. (erk, cane nak cakap eh)
GS ni kira bukan official punya la.
Kalau korang nak buat folio atau ape-ape ka, zul nasihatkan jangan guna GS sebab nanti tak jumpe gambar yang di cari. lagi pun GS ni di buat untuk suka-suki je.
tambahan pulak, result carian hanya sikit je.



main view

Selepas tekan butang search. tgk!, sikit je gambak. kan3.

Kepada yang nak mencuba. boleh klik SINI. But, ONLY WORK WITH GOOGLE CHROME OK.
=)


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers