Archive for September 2010

Askar-askar! bersiap semua!


posted by Hadri Aziz

2 comments

Salam ceria!
wah, ceria la sangat.
kini zul sedang sebok berpacking untuk pulang ke Syugra.
Buat teman-teman, ayuh prepare mental masing-masing untuk diseksa. Rohani juga, mari melapangkannya. Doa banyak-banyak (cakap je lebih).
Oh ya, jangan lupa kosongkan perut.. Nak kena telan manyak-manyak buku

Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Hari Ini Hari Sabtu


posted by Hadri Aziz

No comments

hari esok hari Ahad.
hari esok kena balik maktab..
eh2, lupa nak bagi salam!

ASSALAMUALAIKUM!

baik! hari ni otak sangat agak mereng sikit. terlalu banyak memikirkan kerja yang berlambak dan yang paling penting PMR. adesh!


 Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Reader Digest September!


posted by Hadri Aziz on , ,

No comments

Salam buat semua pembaca budiman!
Salam juga buat semua penggemar majalah Reader Digest!

tentu resah gelisah sebab tak dapat beli majalah RD, tapi jangan risau suparman zul sedia membantu..
klik gamba di bwah untuk memuat-turun e-book RD secara percuma.... tanpa ragu-ragu.....dijamin halal!   ok cukup!






Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Lady Pasta


posted by Hadri Aziz on ,

1 comment

Assalamualaikum dan Salam Se-Malaysia
Pernah dengar LADY PASTA. wanita ni dijumpai dalam YouTube Annoying Orange.
nah, amek ni video beliau dan liriknya dan link mendownload lagunya.



Pa Pa Pasta
Roma To-May-Tah
Garlic! Ooo-La-La!
I’m so delicious
Forget Spaghetti
I want Linguine
Give me Fusilli, Penne, or Ziti
Ravioli
Gnocchi or Tortellini
Fettuccine Alfredo
Angel Hair Al Pesto
And top it off with some Chicken Parm
Just boil me and stir me once in a while
As you heat up some sauce in a pan
(yummy)
Or don’t add sauce
Add butter instead
You can eat me completely bland
Yum-um-um-yummeee!
You can eat me strand by strand
Taaaaasty! Taaasty!
I won’t tell if your sauce is canned
Pa-Pa-Pasta
Roma To-May-Tah
Garlic! Ooo-La-La!
I’m so delicious
Klik untuk Mendownload!
pssst(bisik): tangan zul terlalu gatal sehingga terbuat page di facebook. ayuh follow 


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

*we can't retrieve the title*


posted by Hadri Aziz

No comments


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

tinggal beberapa hari je lagi untuk kembali ke sekolah,,
Sekalung tahniah buat Zul Hadri kerana masih belom siap lagi kerja sekolah yang berlambak itu.,, *tepuk tangan.
baik cikgu, nanti ptang ni zul rajinkan diri memegang pen, kemudian lihat lambakan kertas tu sambil mengkakukan diri.. Bagus zul!


 Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Selamat Hari Raya


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
hum,, bye-bye Ramadan!
Harap boleh jumpa lagi tahun depan. Tu pun kalau umur panjang (isk, celopar mulut kau!)
Di hari, masa dan blog yg MULIA ni, saya mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA (hooray, raya!). (diam lah)
mengganggu jep bracket ni.
Jangan main mercun aa, nanti ada yang patah tangan dan macam-macam lagi kejadian yang tak diingini akan berlaku..!! Dengar pesanan atuk ya...


wassalam..


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Google Musnah


posted by Hadri Aziz on , , ,

No comments

Salam Mulia.!!
Wah berita gempar dan panasss.
Google sudah musnah.
huwaaaa, sedih nya. (woit, jangan nangis)
ok, berhenti berdrama. Google tak musnah. Cuma hasil kreativiti sesebuah syarikat.
Sangat mengasyikkan, siap boleh baling-baling lagi logo ngan tulisan nye.
Cuba taip kat SEARCH BOX dan tekan enter.
Nanti ada tulisan jatuh, wah!..

Gambar Kecil.


unuk mencuba, tkan http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/

BEST VIEW WITH GOOGLE CHROME

Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Pengumuman


posted by Hadri Aziz

2 comments

Perhatian kepada semua plajar Tingkatan 3 dan 5.
Taun ni Raya dibatalkan (mcam nak batalkan majlis je).
Korang semua kena duduk dalam bilik sambil mencoret jawapan-jawapan pada kertas yang telah guru anda beri.
Kepada mana-mana yang degil, nanti keje tak siap dan akhirnya kena azab di kelas. !


 Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

New Look


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam..,,
Mcam mana blog baru ni? Takde la sakit mate macam dulu kan.
Hmm, tengan bingung tak tahu nak menaip apa. Bosan.
Tangan tengah gatal sangat nak menaip tapi tak de idea.


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Cuti


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam TERUJA.
cuti sekolah sudah tiba. Raya hampir tiba. Puasa Hampir Habis =(.
Bukan lah nak excited sangat cume gembira dapat jumpa RUMAH. adesh.
Taun ni raya tak da. dibatalkan sebab taun ni ada PMR.
Tak boleh nak maen2 lagi. kena serius. (tgh serius ni)
Kerja rumah? sikit sangat2. Tak percaya meh tengok. ada maca2 jenis kerja.
hm, otak tak stabil lagi. tata

 z Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Google+ Followers