Archive for July 2010

Pulang Si Anak Gajah


posted by Hadri Aziz on

No comments

Salam alaik.
Hais, hari ni aku dah nak kena pulang ke maktab. (topik biasa tiap kali nak pulang)
seperti biasa, jangan lupa baca Blog BijakBijak untuk menambah maklumat mengenai Hak kita sebagai Pengguna dan macam-macam tips lagi.
Jangan lupa follow juga ya,
http://www.bijakbijak.co.cc

Lagi:-
Perangkap Hutang
Hak Mendapat Ganti Rugi
Hak Mendapat Pendidikan Kepenggunaan
Hak Bersuara
Hak mendapat Maklumat
Hak mendapat Keperluan Asas
Hak mendapat Alam sekitar yang sihat dan selamat

Jika anda pengguna bijak, sila sebarkan!!. dan jangan lupa untuk membaca.!!!


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Masalah Elektrik dan......... KL


posted by Hadri Aziz on

No comments

Salam sejahtera warga Blogger sekalian.

wah, hari yang sungguh merunsingkan. Semalam, rumah no45, taman intan jaya SAHAJA tidak berelektrik. Ingatkan satu Perumahan Gelap Gelita rupa-rupanya satu rumah je. setelah berjam-jam menjadi penyiasat tanpa upah, akhirnya punca dikenalpasti. erm, rupa-rupanya Fius kat luar terbakar. Pukul 6 ptg contact TNB.. 2 jam setengah kemudian baru ahli penyelamat TNB datang. TNB pulak tak bley nak baiki. adesh.. bergelap lah malam tuh. Kata encik TNB, kerja baiki ni kena contact pakar!. owh.. ok encik TNB. trima kasih.
esok nye(pagi yerk), bangun pukul 8*.. (aku dah solat subuh ea).
terbangun pun sebab terdengar ade orang cina tengah membaiki, ok. aku akui aku terlalu excited nak ade bekalan elektrik. 10 minit selepas aku bangun, tiba-tiba terasa angin kat atas kepala *jerit(elektrik dah ada)
terus berlari ke laptop lalu di hidupkan.
then mak pulak panggil, mak bagi phone ngan charger. nak charge lah!!.
dalam pukul 10 nanti insyaAllah akan bertolak ke KL. nak amik barang kata bos(en aziz.)


p/s: kepada para meminat, jumpa saya di Sunway Piramid (haha, bajet jep)

Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Fuhh~~~


posted by Hadri Aziz on

No comments

Assalamualaikum salam sejahtera.
Panas sungguh hari ni.
owh ya, tadi aku baru je lepas pergi melawat sekolah lama (SMK Tunku abdul Rahman Putra).
ada hari kantin KOWT.
Adelah gak jumpa dua tiga orang kwan kelas lama, ada yang aku kenal muka tapi nama tak hingat, ada gak yang nama hingat tapi muke lupe. (isk-isk-sik, si tua yang nyanyok ini.)
Muke pun dah berubah. ada yang macam ateromen(ultraman), yang macam SpongeBob pun ade gak. erk merapu je.
hah, yang paling geram sekali, KAWAN AGAK BAIK aku dah lupe kat aku. adesh, meh sini aku perah otak kau. hehe
Semoga jumpe lagi yerk. Tadi tak dapat lama, sorie sangat.


 Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Melaka


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam.

baru pulang dari Melaka. sungguh penat dan suka!!!.
Ayah aku ade mesyuarat, so amik lah kesempatan nak bercuti-cutian. hehe
insyaAllah ada masa gamba akan diupload.
=)


 Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Google+ Followers