Rasa Saya ( Flavors.me)


posted by Hadri Aziz on

No comments

Flavors.me allows anyone
to create an elegant website using personal content from around the internet

Ideal for personal homepages, lifestreaming, splash and microsites, celebrity fan pages, commercial promotion, brand marketing – and everything in between.



Baca itu. Hah! sudah paham. Kalau tak paham bagus lah sebab aku pun tak berapa nak paham.
Tapi tak pe, ribut dan taufan tak boleh menghalang aku untuk mempromote website ini.
Yang aku tahu, website ni mensatukan semua laman yang tertentu dalam satu page. Boleh sambungkan Facebook, Blogger, Wikipedia dan memacam lagi.
Ada dua pilihan akaun yang ditawarkan.
First, akaun berbayar $20 setiap tahun. Primary akaun rasanya.
Second, akaun percuma. Tak banyak feature. Tapi BOLEH LAH.
ini bezanya
Features Free $20 per year
Data Sources  Up to 4 Unlimited
Custom Domain  No Yes
Font Library  20 100+
Real-Time Stats  No Yes
Layouts  3 Grid +
Contact Form  No Yes    





klik disini untuk mendaftar dan jangan lupa lihat aku punya.



 Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers