animoto.com


posted by Hadri Aziz on ,

No comments

Salam sejahtera.
Hari ni zul nak berceloteh tentang animoto.
Gambar kat atas tuh merupakan moto Animoto.com
Hmm, macam mana nak terangkan yea. mcam ni lah, kita masukkan gambar, lagu dan video dan kemudinan animoto.com akan buatkan translation dan segalanya. Maka terhasillah video yang gempak!
Before boleh crate video, kita kena buat akaun dulu.
bagu akaun biasa, cuba boleh buat video sepanjang 30 saat sahaja.
kalau nak buat panjang-panjang kena bayar lah.
Cuba lah sendiri http://animoto.com
Below saya sediakan dua contoh. Gambar sama je, yang berbeza lagu dan style.


Thes one gune 'Air Style'




Yang ni pula guna 'Original Style'

p/s: terima kasih animoto.com

z z z Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers