Archive for May 2010

Pesta Stress


posted by Hadri Aziz

No comments

salam muhubbah to all.
Ayuh semua kita berpesta pora. sediakan buku dan segala alatan belajar di atas meja sambil berstress.
hum, peperiksaan baru je start rabu yang lepas.
A'dulillah setakat ni masih boleh jawab lagi.
 Tiada soalan yang sukar-sukar tahap tenuk.
jadi, semoga berjaya buat semua pelajar-pelajar.
pesanan ringkas ini dibawakan buat anda oleh ZUL

p/s: otak mereng sikit. lalala


 Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Mata Merah


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam muhibbah.
lihat jam sudah pukul berapa, sudah 2.30 pagi.
lihat juga mata saya yang kini makin memerah. erk, jangan tengok. SERAM!!!.
sekarang ni masih bersibuk-sibuk lagi membikin persiapan untuk Hari Guru.
sedang membikin slide show berkenaan pemenang dan calon-calon ANUGERAH.
Macam grand je sambutan Hari Guru Isnin nanti erk.

Sementera ada masa terluang ni.
saya, Zul Hadri mengucapkan SELAM AT HARI GURU buat semua guru di Malaysia terutamanya Ibu Bapa dan Guru-Guru MRSM KKB.
Jasamu Dikenang.


p/s: saya SAYANG guru saya


Truly:-

Hati Girang


posted by Hadri Aziz

2 comments

 Salam
huhu, sungguh ceria hari ni.
tadi tengahhari pergi jalan-jalan ke kenduri.
sempat lah pergi dua rumah. (perut terus kembung)
then pergi jalan-jalan bukit melawati pulak
meronggeng bersama family kat sane.
sesudah puas hati terus ke tesco kuala selangor.
kat sana beronggeng pulak.
habis rm200.
nasib baik bukan duit aku ye. haha. kejam je.
keluar je tesco hujan, nasib baik ade tempat ambik tetamu.
10 minit kemudian jumpa kedai satay hut.(macam pizza hut yea)
makan pulak mee bandung plus satay 5 cucuk.
perut kembang lagi. adesh.
samapai je sungai besar singgah kat UpTown pulak.
hmm, sjak bila pulak ada upTown kat sana yea.
beli pulak jam MU kat sana (glory2 MU).
sampai je rumah berkemas-kemas then terus ke depan laptop.
Santai Sungguh hari ni.
Bila fikir balik, keje rumah yang bertimbun ibarat longggokan sampah tuh masih belom settle lagi.
adesh edry.
macam mana ni.

p/s: baru buat tumblr. Jom ushar-ushar. http://www.edryalphan.tumblr.com


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Google+ Followers