Archive for March 2010

Pelancaran Album Pertama


posted by Hadri Aziz on

3 comments

Salam Alaik.
Hari ni saya nak berangan-angan.
Firstly, saya nak ucapkan ribuan terima kasih buat Paris Hilton kerana sudi melancarkan album pertama saya.(dah start keluar awan angan-angan)


Album saya bertajuk 'The Musician' kini sudah boleh didapati di pasaran AWAN KHAYALAN.
Harga Permulaan RM20 sahaja. Murah bukan?
Rugi betul saya tak dapat hadiri majlis tersebut.
Kalau tak boley jumpa paris kan3. 
hehe..
Sudah lah tuh, nanti jadik karangan pulak.
-Khayalan Tamat-

p/s: agak nye bila lah aku bley jumpa Paris.



Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Paris Hilton-Nothing In This World


posted by Hadri Aziz on ,

No comments

Salam Alaik.

Owh Paris, kau lah pujaan hatiku.
Lobang hidung mu tetap aku ingati.
Ok, sudah-sudah.cukup berdrama, nah Seratus upah..

Hari ni saya nak share lagu nyanyian BUAH HATI saya, Paris Hilton.(alah ayang, malu-malu pula)
Lagu tersebut bertajuk NOTHING IN THIS WORLD.
Sila enjoy ya.

Da-da,
Da-da, Da-da, Da,
Da-da, Da-da, Da-da, Da

So I was thinking to myself when you passed me by
“Here’s what I like”
And you were with somebody else but you can’t deny
That’s me in your eye

Do you know
What it’s like
When it’s wrong
But it feels so right?

[Chorus]
Nothing in this world can stop us tonight
I can do what she can do so much better
Nothing in this world can turn out the light
I’m gonna make you feel alright tonight.
Da-da, Da-da, Da-da, Da, Tonight
Da-da, Da-da, Da-da, Da, Tonight

Baby, you and I, we got what will never be
You know I’m right
So tell me what you’re waiting for when you’re here with me?
Most guys would die

You should know
What it’s like
When it hurts
‘Cause it feels so right

[Repeat Chorus]

I gotta tell you somethin’
It’s somethin’ that you just might like
No, it’s not the same thing
Yeah, you’ll learn I’m not too shy
You and I, we can do this thing tonight

[Repeat Chorus 2x]

p/s: hari ni banyak merapu skit. otak senget. maap yea.


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Muka saya Macam Jet Li


posted by Hadri Aziz on ,

2 comments




Salam..
wah, besarnye kat atas nih.
Dah macam poster pulak.
Hmm, hari ni saya nak cerita sikit tentang MyHeritage.com.
Buat pengetahuan, saya tak tahu apa sebenarnya laman web ni.
main bukak je.
haha.
tetiba terjumpa application Celebrity Collage dan Celebrity Morph.
Alang-alang sudah terlanjur, saya cuba satu persatu.
PERTAMA saya cuba Celebrity Collage. Dengan C.Collage, saya boleh tahu muka saya seperti muka artis yang mana.
Based on C.Collage kat atas.
Muka saya paling iras dengan Jet Li.
Hmm

KEDUA saya cuba Velebriti Morph.
mmm, tak dapat nak jelaskan macam mana application ni.
Tapi saya suka.
lihat ini










teringin nak cuba.
Klik di sini:-
Celebrity Collage
Celebrity Morph


p/s: selamat mencuba..
(kanapa setiap kali saya buat mesti ada artis india,huhu)


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

I'll show my LOVE


posted by Hadri Aziz

1 comment


 Salam.
hmm, akhiknya siap juga video Show Your Love-Wall Cornetto..
Jadi, tanpa melengahkan waktu lagi.
Anda tekan link di bawah ni dan vote.
Masalah mendaftar kejap je..
http://www.cornetto.com.my/index.php?gallery_id=321&user_id=3240










Bak kata Penaja:

Weekly lucky draw prizes are up for grabs for all registered voters so don't forget to register and vote for your friend.

Voters for the top 3 videos will also stand a chance to win a brand new iPhone!
 
Jadi, mari lah beramai-ramai menggatalkan tangan menekan VOTE. as easy as lagu Britney-1,2,3.
hehe











Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Tolong!! Aku Diperkosa..


posted by Hadri Aziz on

No comments

Arg... Arigato2.. Erk, apa ini merapu.....



Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

tuisyen oh tuisyen.


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam Alaik..
hum,, baru je sampai dari maktab..
kena balik lambat sikit, ader tuisyen kat maktab..
tu lah nasib menjadi pelajar bottom 50..
Tapi memang tak rugi kena tuisyen...
Dapat revise balik bab form 1 and form 2 yang dah beku dalam pale otak ni..
Rugi sangat mereka-mereka yang pandai..
Duduk di rumah sahaja..
Betul tidak para guru-guru..


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Google+ Followers