Macromedia Flash 8


posted by Hadri Aziz on , ,

No comments

Salam Pagi.
wah, awal hari ni aku bangun. hehe.
Hari ni aku nak kongsi Software bersama pembaca semua..
Pernah dengar tak Macromedi Flash 8 (MF8).
mesti ada yang pernah dengar punya.
kalau tak pernah dengar, MF8 ni lah aplikasi untuk buat game Flash, presentation dan sebagainya..
hum, baru teringat nak download projek flash yang aku buat untuk program Pelacaran PMR dan SPM.
rupa-rupanya fail besar sangat.. hum, lain kali je lah..
Sebenarnya tujuan buat post ni nak promote MF8 je..
kalau ada yang berminat nak download atau ada yang nak cuba-cuba
boleyh download disini. (crack disediakan)
owh ya, bagi yang amatur atau mungkin baru nak jinak-jinak..
cari lah tutorial kat google..
ok..


*klik gambar untuk tumbesaran*


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers