Kegilaan Berkebun Secara Maya


posted by Hadri Aziz on , ,

No comments

Salam Alaik.
post kali ni aku nak cerita pasal kegilaan bermain Aplikasi Farmville di facebook.
Aku tak berapa minta main game ni, kekadang tuh tepikir gak macam mana game ni boleh menarik minat orang ramai samapai dikatakan pemain nye dari seluruh dunia melebihi 22juta.
wow, terkejut disitu..
kalau ada yang perasan, dalam akhbar berita Mingguan hari ini terkandung artikel mengenai farmville bertajuk 'kegilaan berkebun secara maya'.
bagi yang malas nak ke kedai untuk membeli akhbar, anda boleh klik di sini.
Aku hantar terus ke kedai melalui maya..(hik3)
Bagi yang berminat nak mencuba pula permainan ini, anda boleh terus search melalui kotak search dengan menaip FarmVille.

screen shot Farmville

Anda juga boleh menternak melalui Farmville


p/s: tiba-tiba berminat pulak nak main..hehe

Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers