Drag And Share (make sharing picture easy)


posted by Hadri Aziz on ,

2 comments

Salam,
Amboi, sedap pulak tagline 'make sharing picture easy'. Dari mana aku dapat aku pun tak tahu..Haha
Hari ni aku nak cerita sikit pasal function Drag And Share yang terbina dalam Blog aku nih..
Aku sendiri tak perasan sejak bila function ni tersedia tapi takpe, aku suke..(anda bagaimana?)
jadi, perhatikan gambar di bawah. Jangan lupa untuk membaca caption di Bawah nya..

Bawa kursor anda ke gamba yang ingin dikongsi.


Tarik gambar dan seret ke mana-mana laman untuk di kongsi


Masukkan komen dan post..


p/s: harap pembaca paham.. maklumlah, bukan selalu aku buat tutorial nih.. 
tak pandai lah katakan..


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers