Hello Dunia..


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam Sejahtera..
Adush, rindu rumah..
hehe..
Akhirnye dapat jugak balik rumah yea3...
Dapat lah berfacebooking jumpa parent yea..
hum, Blog kat sekolah amat lah susah aku nak sentuh..
komputer pun amat lah susah..
biasa online petang-petang..
tapi skarunk tiap petang ada program, perhimounan, homeroom, study group secara rasmi(wajib) and macam-macam lagi...
Nak jenguk-jenguk blog pun susah...
Tuh pun terpaksa pinjam laptop cikgu,,
tapi maybe lepas ni dah tak nak pinjam-pinjam kaptop cikgu lagi...
masuk bilik guru pun tak maw dah...
semua cikgu bencikan zul (huhu, nangis..)
hehe, x da lagh..
tahun ni tetiba pulak rasa malu nak jumpe cikgu-cikgu yang cantik dan handsome...
sebab tuh lah aku tak nak jadik presiden Homeroom lagi..
tak payah lah nak masuk-masuk bilik guru lagi..
hehe..
lagi pun dah dua tahun berturut-turut aku jadik pres..
nanti orang kata apa pulak kan..

=)


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers