Archive for 2010

Kenapa dengan logo Google hari ini? [ GMMXIE ]


posted by Hadri Aziz on ,

Comments Off

Salam Sejahtera.

ha, apa aku merepek ni? ok je Google hari ni. ahaha, cube korang masuk Google. ha, kan, kan.kan, logo dia pelik semacam.

Cerita dia mcam ni. simple je.
G untuk Google.
MMXI untuk 2011 dalam tulisan Roman. kan biasa kita tulis nombor I=1, II=2, III=3. ha, mcam tu la
dan
E untuk Eve.

oleh dengan itu,
GMMXIe maksudnya Google 2011 Eve.



Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Zul Hadri menyeru anda menghijaukan Belog masing-masing!


posted by Hadri Aziz on

Comments Off

Salam Satu Malaysia!

Tahu tak, setiap minit, beribu-ribu pengguna internet melepaskan dalam 1.2kg CO2 ke ruang atmosfera tanpa kita sedari. Semua ni berpunca daripada aktiviti penggunaan komputer untuk melayari internet.!

Jadi, berhubung perkara di atas, sayarikat 'CO2 Natural Website' mengwujudkan Online Leaf yang merupakan sebuah projek ke arah kehijauan.'standby engine' merupakan projek inisiatif mereka dimana ianya dapat mengurangkan penggunaan elektrik! Blog anda akan menjadi 'blank' sekiranya dibiarkan dalam masa yang ditetapkan dan kemudian akan menjadi normal kembali selepas tetikus anda di gerakkan sekitar browser anda.
ha, bukan aku nak mintak korang sume pasang templete warna hijau, tukar tulisan warna hijau dan whatsoever, cuma nak mintak semua blogger yang serba ceria macam kanak-kanak riang memasang plugin yang telah mereka sediakan. =)

tapi sebelum tu, bagaimana 'standby engine' ni boleh bantu mengurangkan tenaga elektrik?
- begini, blog anda semua kan bewarna-warni, ala-ala tadika kemas gitu, jadi, setiap warna tu menggunakan tenaga yang banyak, banyak, banyak., maka dengan itu, plugin  'standby engine' mula mengambil peranan dia dengan memggelapkan blog tersebut buat sementara waktu. warna hitam tidak banyak menggunakan tenaga elektrik. setakat hitam je kan.

Maklumat lanjut dan cara memasang plugin boleh didapatkan disini. 
serta tonton video ini untuk maklumat lanjut. 
p/s: jadi lepas ni jarang erkejut berok pulak bila blog aku tetiba jadik gelap. sekian!


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Sebuah Apresiasi


posted by Hadri Aziz

4 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

*ucapan penghargaan di bwaha sekali, sila skip baca bebelan ni kalau malas baca*

waaah, serius gelabah tadi nak ambik result SPM PMR. [excited beb nak amik Sijil Pelajaran Malaysia] grrrr.
aha, dalam perjalan ke Kuala Kubu Bharu, aku pasang mp3 kuat-kuat, then nyanyi cam orang hilang setengah akal, fuhh~ naseb baik tak hilang setengah akal tu kaaan.
adik aku kat sebelah dah pandang semacam kat aku, tahu la dia tak dapat nak merasa keseronokan hilang setengah akal..

muke risau, eeerk,
Tengah seronok hilang setengah akal, Mustafa call aku, dia sampai awal sikittttt, dia ada cakap.
Salam Zul, kau dapat 8A, yaaay, (gambaran semata-mata)
aku dah la tengah gelabah, teros jadi gelabah sampai tak hingat dunia,. uhuh. lepas gelabah, tarik nafas dalam-dalam kemudiaan tukar mood 'Polis'. teros soal siasat Ahmad Mustafa b. Sulaiman. [baik kau ckap mus, mane kau dpat maklumat rahsia kerajaan ni? ha! ha! tahu kau gelabah]

Sampai je maktab, terus pramugari jemput aku, eh, Rodiah la,. keh3, sama-sama excited,. siap berpelukan lagi, eh x da la.., almaklum, dah lama tak jumpa. Rodiah terus bawak aku masuk dewan, nak ambik result. Jumpa cikgu itu, cikgu ini. Lepas dah amek result jumpa ibu ngan ayah. Ibu terus peluk, then ayah pulak peluk. Rasa nak gigit je ibu ngan ayah aku ni tanda aku sayang mereka.! ggggr

siapa nk tgk muke excited aku dgn slip keputusan, angkat tgn! oh , ramai gile angkat tgn.!
boleh tunjuk gigi je, kalau tunjuk mata nanti ada yg tak tido malam. sekian.
Apapun, bertrilion Terima Kasih buat tenaga pengajar MRSM KKB terutama guru-guru yang mengajar saya, guru homeroom saya dan tak lupa juga guru-guru yang pernah ajar saya, ibu bapa saya yang tak henti-henti memberi tekanan udara yang selamat buat saya tanpa memberi tekanan yang boleh membawa kepada stress, rakan-rakan yang sentiasa membantu guru-guru saya menyumbat buku teks dalam kepala otak terutama BFF saya, adik-adik saya,.
Buat mereka yang sentiasa doakan saya dan rakan-rakan, rakan-rakan Facebook, rakan-rakan Twitter.
Tak lupa jugak buat penulis buku teks, dan buku rujukan, terutama penulis buku rujukan Sains sebab ajar saya bende yang takda dalam buku teks tapi masuk PMR.
Juga buat ayahanda Cikgu Kefli yang tersayang sebab rampas phone saya beberapa hari sebelum PMR, sekurang-kurang nya takda mesej yang ganggu masa belajar saya,!
Terima Kasih banyak-banyak buat segala-galanya!

p/s: panjang gile aku taip,. pergh. boleh masuk Malaysia ZulHadri Book Of Record ni!


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Inventing My Own iPad Application for Maxis


posted by Hadri Aziz on ,

5 comments

Maxis contest participant badge

Hey guys, huh, a little bit nervous, I’m going to share my idea on inventing new iPad application using English language,. As you can see, I never write in English!

Here's my crazy idea!

Application Name: My Crazy Virtual Buddy

What it does: ha-ha, this is freaking crazy. I’m thinking of some sort of application that can be our virtual friend. Which we can talk to him, sharing funny story and help us when we are in blue mood. Your buddy can keep you secret and it will never tell anyone else. Ya, you have heard that kind of application, but I haven’t finished yet! Our virtual buddy can even teach us how to cook from start till end, and it even can teach our child how to spell his name and to sing ABC song. He can sing latest song by Lady Gaga and much more artist! Ha-ha, that’s crazy! And uuuh, wanna know the latest movie, and gossip, and story, ha! Our virtual buddy can tell us anything! I forget to mention that our buddy is in 3D look,. We can even customise it look by changing it cloth, face, hand, hair and everything!
That’s it! I hope that application exists. =) lalalala


And uh, last but not least, Maxis now has come out with iPad, check out iPad plan here !
Don't forget to join this contest. Click here to find out more how you can join the contest!




Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Sayang banyak sama Twitter!


posted by Hadri Aziz on , ,

2 comments

Salam sejahtera.
*perhatian, entry ni ganas skit, harap maaf*



Mengaum sikit, nak bajet garang la ni. Grrrrrrr! Auuuum!
ahaha,
meh sambung cerita mintak simpati ni.
Seperti yang korang dah tahu, aku ni jenis yang gatal tangan, tiap masa nak update status kat Twitter ngan Facebook. Kalau dulu tak wujud lagi Celcom Twitter SMS dan Celcom Facebook SMS, jadi takda la sampai nak update status tiap masa,. Tapi semenjak Celcom perkenalkan kedua-dua kemudahan bagi mereka yang tak memiliki SmartPhone seperti iPhone, aku pun rajin la nak update tiap masa. Nak makan update, nak tidur update, nak berjalan-jalan update, eh, bnyak lagi la.
Jadi tanpa perlu cerita panjang-panjang-panjang lagi "kawan" aku buat "group khas" untuk aku [eh, mcam feymes pulak ada group sendiri, lalala] . memang sayang la kat yang buat group ni, nak cakap terima kasih then nak lempang puas-puas. wah kejam,.! takda nya aku nak wat bende macam tu,.
Group tu khas untuk pengguna Facebook je, sebab pengguna Twitter tak pernah marah dengan aku! kan Twitterians kan3!
Cukup la merapu, nanti membara pulak "kawan" aku kalau dia terbaca entry ni. Hopefully group tu akan di padam.!
=)
oh ya, mintak jasa baik korang untuk pergi kat group ni dan 'report' group ni as' attact me or individual' tq.

p/s: auuuuuuum! rimau ganas ni T_____T

Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Menghilang seminggu!


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam Ceria!~
wee.

maaf zul menghilang buat seminggu, zul pergi duduk rumah mak cik dekat KL sebab nak kuar jalan-jalan dengan kawan-kawan.
jadi sejak daripada isnin sampai jumaat ni, tiap-tiap hari meronggeng kat KL, meroyan tanpa arah tuju.
kat sane tak da internet pulak, nasib baik tak mati kebosanan.
=)
ahah, thanks guy, memang best seminggu zul ni,!

Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Awas, makanan itu tak sesuai untuk Kucing anda!


posted by Hadri Aziz on ,

11 comments

Assalamualaikum dan Salam Ceria!

Kucing Birman. spesis bulu separa lebat.

Memang ramai antara kita ni suka masakkan makanan khas untuk kucing-kucing kita, sure ada yang siap masak AyamMasak Merah lagi bagi kucing dia makan kan. Tapi korang tahu tak makanan yang korang bagi tu tak mengandungi nutrien yang seimbang yang diperlukan oleh kucing korang agar beliau sihat sejahtera.
Makanan yang memudaratkan kucing boleh menyebabkan masalah obesiti kegemukan dan sesetengah makanan pulak mampu mengakibatkan masalah kesihatan.
Jangan dipecahkan telur camni
then bagi kucing jilat. jangan!
  • Telur Mentah- boleh menyebabkan kekurangan vitamin biotis yang boleh membawa kepada penyakit dermatitis (masalah kulit), kehilangan bulu, dan pertumbuhan yang terbantut. 
  • Ikan Mentah- sesetengah ikan mentah boleh menyebabkan kekurangan vitamin tiamina yang juga dikenali sebagai vitamin B. Kekurangan vitamin B1 akan menyebabkan daya tahan yang kurang pada kucing.
  • Daging Mentah- berkemungkinan mengandungi parasit. Tambahan pulak kalau bagi daging saje adalah tak mencukupi dan nutrisi yang kucing dapat tak seimbang.
  • Hati Mentah- mengakibatkan ketoksikan vitamin A. (maaf tak jumpe kat Google ape maksud ketoksikan vitamin A, tapi yang penting bahaya!, paham)
  • Tulang-temulang- terutamanya tulang ayam, mana tahu ada tulang tercekik ke nanti, mawu mati kucing korang nanti.
  • Sisa Makanan- boleh menyebabkan kucing jadik cerewet dan menjejaskan kesihatannya. (tapi kucing Zul tak pernah merajuk pun, kan kucing)
  • Makanan Tambahan/Ganjaran- bagi kucing korang yang dah sedia gemuk tu mengikut sukatan yang ditetapkan.! Kalau bagi lebih boleh obesiti pulak kucing nanti,.
  • Susu- boleh menyebabkan cirit-birit sebab kucing tak mampu mencerna laktosa yang terkandung dalam susu. Kalau degil nak bagi jugak, bagi susu khas untuk kucing.
Amaran keras, jangan sekali-sekali bagi kucing
korang minum susu!
Tu je yang aku boleh bagi. Susah payah aku korek maklumat kat Google. tak main lah ciplak-ciplak, copy paste kan. Selamat menjaga kucing-kucing korang yang comel tu ye :)


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Menjadi Chef//Telur Lebih UUMPH dengan Knorr Pasti Sedap.


posted by Hadri Aziz on , ,

5 comments

Asalamualaikum salam sejahtera.!
hah, hari ni Zul nak jadik chef pulak, Chef amatur.
Mula-mula tu zul hanya mencuba memasak telur dengan Knorr Pasti Sedap, tapi bila dah makan tuh tak tersangka sedap jugak telur dengan Knorr Pasti Sedap ni.
Jadi tak kan Zul nak makan telur sedap sorang-sorang je, Zul nak kongsi gak!
Zul cuba dua penambah perisa, satu Knorr Pasti Sedap satu lagi Mayonis. Saja nak bandingkan,

Things Needed!

  1. Sepaket Knorr Pasti Sedap.
  2. 10 1 bijik telur ayam. (1 je, lagi sembilan nak PAM badan jadik gemok.)
  3. Mayonis (kalau nak rasa buat yang la.)
  4. Kuali semestinya.
  5. Minyak sangat wajib!
  6. Pinggan.
  7. Sudu.
  8. itu saja!

ini telur!
ini Mayonis (ignore background)
Ini Knorr Pasti Sedap





































How?

  1. Pecahkan telur dalam cawan. in case ada kulit telur termasuk boleh terus buang. (nasihat Martha Stewart).
  2. Masukkan tiga cubit Knorr Pasti Sedap dan kacaukan sama rata.
  3. Panaskan kuali.
  4. Masukkan dan panaskan minyak.
  5. Kemudian MASAK! 
  6. Bila dah siap ENJOY!


Ini Telur yang dimasak dengan Knorr Pasti Sedap.
Rasanya sangat UUMPHH! Memang tak terkata lah.
btw, gambar kereta kat belakang tu sangat chantik.!

Ini pulak telur yang dimasak dengan Mayonis.
Tak da lah UUMMPH sangat tapi sedap apa!
=D
p/s: entry ni BAGAI MENGAJAR ANAK KETAM BERJALAN! T______T
      btw, selamat mencuba!


Google Sphere//Another cool GOOGLE for Google Image Search!


posted by Hadri Aziz on ,

No comments

Salam Alaik.!
Tajuk je BAHASA INGERIS yea tapi entry Bahasa Melayu, kalau tulis dalam Bahasa Inggeris takut karang merapu meraban sampai termasuk Bahasa Rusia dan yang lelain.

baik, tak payah nak intro memanjang, dulu kan zul ada post entry pasal satu syarikat yang buat Google Gravity yang sgt cool dan best!. jadi hari ni zul nak cerita pulak pasal Google Sphere.
Google Sphere ni bukan hasil kreativiti orang-orang kat syarikat Google tapi hasil kreativiti orang lain la. (erk, cane nak cakap eh)
GS ni kira bukan official punya la.
Kalau korang nak buat folio atau ape-ape ka, zul nasihatkan jangan guna GS sebab nanti tak jumpe gambar yang di cari. lagi pun GS ni di buat untuk suka-suki je.
tambahan pulak, result carian hanya sikit je.



main view

Selepas tekan butang search. tgk!, sikit je gambak. kan3.

Kepada yang nak mencuba. boleh klik SINI. But, ONLY WORK WITH GOOGLE CHROME OK.
=)


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Malaysia Merdeka! Merdeka! eh?


posted by Hadri Aziz on ,

1 comment

Salam,

Happy Birthday Malaysia.
eh?
maap-maap,. T__T
salah tengok kalendar.. ahaha.
ok takpe, mari straight ke POINT utama.
gambar kat bwah ni sangat kelakar. ehehe

Klik gambar untuk ZOOM



Bila PM ada Facebook! ^


Truly:-

ho..ho..hoo


posted by Hadri Aziz

No comments

Horlick, eh3, Salam!
bukan Horlick eh,. ho.ho.ho balik kampung.. ya  =(
uhuk3, terpaksa tinggalkan belog buat jangka masa yang panjang.
nanti masuk belog kena tutup hidung sebab berhabuk sangat.

bagi semua Muslimin dan Musliman yang di hormati,, Selamat Menyambut Raya Haji.
Harap ada yang akan post daging ke rumah saya,,,,,ngee~~


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

@#$^&*()_^#%^$&%&


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam!
erk, sentiasa pening memikirkan tajuk post. setelah memikirkan tajuk post selama 10 minit akhirnya keputusan seperi di atas telah di buat.. T__T

sob2, sebenarnya tengah sedih ni. Mak Angkatku yg aku panggil MAK sedang tenat di hospital. Dah dua minggu berlalu sejak Mak masuk hospital. Semakin hari semakin bertambah sakit beliau. sob3.
Waktu kecik-kecik Mak jaga aku dan adik aku, kejap je dia jaga, sampai umurku 5 atau 6 tahun. Tapi perhubungan kami tak terhenti begitu jep. Rumah dekat, so apa-apa hal lari.....
sob2, doakan kesejahteraan beliau ye. <3



Kuala Lumpur


posted by Hadri Aziz

No comments

salam sejahtera.
eh, orang kampung ni nak batak-batak sikit. maklumlah, jarang sangat dapat berjalan-jalan kat KL dengan family kan.
Jadi, hari ni ayah bercadang nak gerak ke GoMobile expo,kat KL convention centre. Kemudian gerak jalan ke Ikea pulak. Lpas tuh dah tak tahu nak kemana, mungkin melawat kawan ayah ke entah ape laa.
=)

Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Malaysia-Indonesia


posted by Hadri Aziz

5 comments

Salam Gembira!.
Meh sini semua, bukak mata luas2. jom tengok betapa b***h nya orang Indonesia.
Sebelum tu saya minta maaf kalau ada yang terasa. Niat saya nak ajak ramai2 bukak mata sahaja.!
Bukan apa, orang Indonesia masih rancak nak ganyang Malaysia tapi mereka masih tak sedar negara KESAYANGAN mereka sedang menimpa bala. Tsunami lah, gempa bumi lah, gunung merapi lah.
Masih lagi rancang nak serang Malaysia!
Astagfirullah, sedarlah Indonesia. (ya teruskan ustaz zul).

*klik gambar untuk tumbesaran*

ini sengal, eja Najib Razak pun salah.! T_T







Sekian laporan kekecewaan Zul Hadri!


update! (21/11/2010) - kepada rakyat Malaysia yang di sayangi, jom kita doakan keselamatan Malaysia agar Malaysia tak di timpa bala. Doakan juga keselamatan warga Indonesia agar mereka selamat. DAN!!! berhenti bergaduh.
(alamak, zul dah start membebel mcam org tua)
sambung balik, Bergaduh bukan jalan penyelesaian!

Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Saya suka makan Dadah!


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum, Salam Sejatera!
eh tungu, jangan berhenti baca, saya bukan penagih dadah yang bodoh, yang mengisap heroin dan sebagai nya saya cumalah seorang penagih dadah yang comel dan berhati mulus yang ketagih dengan COKELAT  (cukup zul,!!)
Percaya atau tak, disaat tengah menaip ni, tangan budak yang comel dan berhati mulus yang ketagih dengan COKELAT ni masih menggatai-gatai menyuap cokelat dalam mulut budak yang comel... (eh sudah,, merapu meraban je)
sambung cerita,,
kebiasaannya atau bak kata orang kampung saya 'usually' bila balik maktab saya akan membeli satu bar besar cokelat Cadbury. Kalau tak beli boleh mati kebuluran dalam bilik. Kalau tak mati kebuluran saya akan menerima nasib
sebegini 

.

jom lelehkan air liur,, perkenalkan Miss Dairy Milk (oh mengancam)


usually saya tak beli dairy Milk, mesti beli Black Forest, atau yang ada kacang ke. ape ke,.

but the most feveret chocolate that i like is..........

DARK CHOCOLATE!

Ramai kata Dark Chocolate pahit, tak sedap dan macam-macma la, tapi lidah saya tetap menyebut SEDAP!. anda patut cuba
=D

p/s: dapat upah RM100 daripada syarikat Hershey's sebab promote Dark Chocolate mereka,, hehe. Gurauan semata-mata

Truly:-

*tarik nafas,* fuhhh,,,,


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum,,,,!!
waaa,, tengah merana ni... merana kebosanan di hadapan laptop buruk.
dan sekarang otak sedang blank, otak baru lepas kena format lepas PMR ni.. abis semuanya hilang. yang tinggal dalam otak cuma facebook, facebook, facebook.
oh, facebook juga sudah bosan.. otak sudah bingung tak tahu nak buat apa..
oh sudah orang gila, jangan merepek lagi..! nanti orang awam tahu kau gila....
baiklah orang gila,, duduk sini diam-diam yea...















Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

aaaaaaaaaaaaarrr!


posted by Hadri Aziz

1 comment

salam sejahtera..
maaf terpaksa menggila...
ahax.
cuti skolah PANJANG dah start bagi student MRSM KKB.
oh, tak tahu nak menggila buat apa sebulan lebih ni...

Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Kepenatan~


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam Ceria.~ huh

penatnya, baru je sampai rumah.
tadi beronggeng bersama rerakan di sekitar Sungai Besar.
aktiviti kami> makan~makan~berkaroeke~merayau~makan~bergambar~bergambar~bergambar.
huhu, mereka ni kawan dari sekolah lama, sekolah rendah.
sumpah tak tipu~rindu sangat tahap gaban kat dowang. kan.kan?

p/s: atas nasihat rakan-rakan, saya nak tukar layout blog!


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

how much would you rate my blog? (1 - 10) www.zulhadri.com


posted by Hadri Aziz

2 comments

how much would you rate my blog? (1 - 10) www.zulhadri.com

Answer here

*No Title*


posted by Hadri Aziz

No comments

awgrrh(mengGELIat),, salam sejahtera.

oh, dah pukul satu. lalat masih bermain2 kat atas kepala (x mandi). oh busuk.



Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Saya Pelajar lepasan PMR


posted by Hadri Aziz

No comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
fuhh~ akhirnya sampai jugak kat rumah.
oh zul, mcam mana PMR KO? jawab zul "insyaAllah 8A".
hari ni start cuti pelajar form3 sampailah hari isnin.
dan kemudian program untuk form3 bermula. =D
hmm,, maaf ya. otak masih tak stabil lagi, baru lepas kena dera.
o.O


 Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Askar-askar! bersiap semua!


posted by Hadri Aziz

2 comments

Salam ceria!
wah, ceria la sangat.
kini zul sedang sebok berpacking untuk pulang ke Syugra.
Buat teman-teman, ayuh prepare mental masing-masing untuk diseksa. Rohani juga, mari melapangkannya. Doa banyak-banyak (cakap je lebih).
Oh ya, jangan lupa kosongkan perut.. Nak kena telan manyak-manyak buku

Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Hari Ini Hari Sabtu


posted by Hadri Aziz

No comments

hari esok hari Ahad.
hari esok kena balik maktab..
eh2, lupa nak bagi salam!

ASSALAMUALAIKUM!

baik! hari ni otak sangat agak mereng sikit. terlalu banyak memikirkan kerja yang berlambak dan yang paling penting PMR. adesh!


 Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Reader Digest September!


posted by Hadri Aziz on , ,

No comments

Salam buat semua pembaca budiman!
Salam juga buat semua penggemar majalah Reader Digest!

tentu resah gelisah sebab tak dapat beli majalah RD, tapi jangan risau suparman zul sedia membantu..
klik gamba di bwah untuk memuat-turun e-book RD secara percuma.... tanpa ragu-ragu.....dijamin halal!   ok cukup!






Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Google+ Followers