Window Media Player-Lyrics PlugIn


posted by Hadri Aziz on , ,

2 comments

Salam Sejahtera..
before aku melalak bende bukan-bukan, aku nak mintak maaf sgt kalau korang tak paham isi-isi yang bakal aku conteng di blog ini..
Hari ni aku nak try buat sedikit tutorial(sikitttt je)

Pernah tak korang dengar Window Media Player Lyrics Plugin(WMPLP).
hah, kalau x pernah dengar ni aku nak cerita nih...
sesetengah alien (eh2, manusialah) suke dgr lagu sambil menyanyi, kekadang tuh ade je yg mencarut bukan.
(bunga2 cintan ,,layuuu di pusara)
mencarut kes salah nyani kan3..
jadi dgn wujudnye WMPLP ni senang lah sikit nak nyanyi kan.
di bawah ni aku sediakan beberapa screenshoot WMPLP..(padahal ade satu je)
kalau ader yg minat nak download, boleh klik word di bwah..
                                   --Window Media Player Lyrics Plugin--





Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com


2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers