New Layout


posted by Hadri Aziz

2 comments

Salam Sejahtera,,

Hum, tiba2 pulak jemu dengan layout lama tuh.
so, aku ambil decision nak tukar layout lain..
hampir setengah jam duk searching..
tambah lagi sejam meng-edit2..
dan akhirnya, TADA>> jadilah begini (buruknye)..
hehe, tak taw lah nak pilih layout mane lagi.. pilih je lah yg ni..
Simple But Boombastic..(YAY)
Tadi jugak aku daftar feedburner(actually tak taw pun tu ape, main tkan2 je)..
nasib baik laptop ni x meletup..
hehe..
hum, juz now jugak aku baru belajar camne nak buat 'Jump After Break'..
sungguh senang dan x complicated ( buat pengetahuan "JAB" tu seperti yg korang selalu nampak " Read More"... )
paham tak.
kalau x paham pejam je mata..

p/s: tahun depan PMR, susah nak update blog....
huhu(menangis..)




Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com


2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers