Follower Award


posted by Hadri Aziz on

2 comments

 First of all..
Thanks for following me, yg masih tak follow jom lah ramai-ramai tekan butang tuh..
alah, senang je, tekan follow, ok..ok..ok...
hehe..
Award ni terbahagi kepada dua, dan dua-dua harus diambil..(kalau kamoo nak, kalau x nak it's ok)
Award pertama mesti dipost di blog anda dan award yang kedua boleh dipost atau diletak di sidebar
(alah, kat bghn tepi2 tuh, kat kwsan gadget)
after you all post award tuh, then give me the link, saje nak ushar-ushar.
lagi pun kalau saya tak follow blog kamoo lagi, then saya boleh berbuat demikian...
kan3.
hum, hampir satu malam duk mengade-ngade depan pc..mencari-cari idea dan akhirnye..TADA>>>



Ini award Pertama yang..
aiseyh, dah macam sijil penyertaan pulak..
Post ni kat blog anda dan pastikan anda tinggalkan link award ni..
senang je.. as easy as an ABC (ais batu campur)
















Ini pulak award kedua..
terlupa pulak nak tampal link blog kat award ni,
ni mesti kes nak cepat sangat kan3..
Award ni mesti diletak kat sidebar, letakje kat bahagian bawah-bawah sikit.. Baru lah tak ganggu keindahan blog korang..
gamba ni juga harap dapat di link kat terus ke post award ni..








bagi yang tak paham lagi, boleh try review kat blog ni.. i dah buat sample...
kalau malas sangat copy2 je.. (kalau boleh jangan copy, nanti kena tangkap ngan cikgu)

hehe...

p/s: ambil lah yea..


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com


2 comments

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers