271209


posted by Hadri Aziz

1 comment

Salam,
buat pengetahuan, aku baru pulang dari Kuala Lumpur..
sudah penat berjalan-jalan bersama family...
mule-mule trip start di National Monument.. (Geng:Pengembaraan Bermula)
Then gergi Taman Burung.. World Largest Covered Bird Park..
Pusing2, jalan2.. tup2 dah setengah kawasan taman kami jelajah..hohoho gelak santa
happy betul.
bile nak start jelajah lagi setengah kawasan, tiba-tiba hujan guruh kilat dan badai menghalang perjalanan kami.
Adush, tension btol.. Bayar mahal nak mampos, habis gitu je..tapi takpe, jgn marah..lain kali boleh pergi lagi kan3..
terpaksa lah kami berlepak di Kedai Gift. Hampir setengah jam pulak tuh..
(hujan lebat, kereta jauh nun disana)
Bila dah reda skit, bpak kami ambil kereta utk menjemput kami...Bapak ku berlari bak rimau ,mencari mangsa
kemudian kami makan KFC di tempat tertentu pda waktu yang khusus..
Sempat lah bershoping sakai jap..
On da way nak blik tuh, kami melawat mak angkat aku yg kini tgh sakit.(owh mak, tabah sikit)
Dah lama x jumpe mak,,,rinduuuuuuuuuu, rindu serindu-rindu nya.
Sampai rumah trus bersukaria di hadapan laptop..
Tamat

p/s:penat+lapar=mampos


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com


1 comment

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers