Archive for November 2009

Kota bharu. .


posted by Hadri Aziz

No comments

Here we go. . To our next destination. . We are going to kota bharu. . (adoyai, kenapa pulak ber speeking pulak ni. . )huhu, dah lah bi rosak yerk. . Urm, ni gi kb bukan nak jalan2. . Ni nak lawat nenek. . Entah sakit apa nenek aku tu. . Huhu, arap nenek aku copat sembuh. . Ok . . Tata. .


p/s: to the resque. .
--------------------------------------------------------------
Ovi Mail: Available in 15 languages
http://mail.ovi.com

Makan durian


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam. . Huhu. . Sempat lg saya sekeluarga makan durian. . Hehe, berhenti jap kat kg kati. . Perak kot. . Alang2 dah beli. . Makan je lah. . Hum, gambar di atas menunjukkan ayah saya sedang berusaha mengopek durian. .


p/s : owh ya, maaf ya mizz yasmin. . Saya tak terperasan ulasan anda pada pos poco2. . Saya sudah membalas ulasan anda. .
--------------------------------------------------------------
Ovi Mail: Simple and user-friendly interface
http://mail.ovi.com

A journey. .


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam alaik. . Huhu. Skarunk ni tengah on da way nak g blek kampung. . Kat kelantan dowh. . Dapat hupdate blog pake mail je. . X de internet kat kampung tuh. . Urm, perjalanan dari sabak bernam ambil masa selama 7 jam. . That's a long time. . Owh, sebelum bertolak sempat lagi nak makan2. . Huhu. . Enjoy. . Urm, tuk mane2 yg nak g blek kampung gak. . Hati-hati ya. . Tata. .
--------------------------------------------------------------
Ovi Store: Download apps, games, videos and more
http://store.ovi.com/?cid=ovistore-fw-bac-na-acq-na-ovimail-g0-na-2

C.U.T.I


posted by Hadri Aziz on ,

No comments

Salam alaik..
syukur..
akhirnya cuti panjang sudah bermula..
alamat berparti lah aku ya...
hehe..
owh ya, hum...
laptop tuan hamba sudah rosak..
macam mana nih...
huhu,
skunk aku terpaksa online kat perpustakaan, sekolah atau cyber cafe ( yg mana satu pilihan hati)..

hum, Selamat Bercuti Ya Semua..
Jaga diri elok-elok.. no notti-notti...
(apa lagi ya)
huhu, sudah kebuntuan nak tulis apa lagi..
hehe..

sampai sini je..
salam terhormat..
doakan aku tuk ujian akhir semester sem ni ya..
lagi beberapa minggu lagi dapat result...
=)


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com


ujian!!!!!!


posted by Hadri Aziz on

No comments

salam semua..
hehe, nak lalu kejap je...
urm, skarang ni musim ujian n sekarang ni gak kita orang tengah bertungkus-lumus nak menjawab soalan..
hurm, minta maaf kalau saya ada wat salah ya..
dan,, tolong doakan saya untuk kejayaan...
x dapat lama kat depan komputer..
nak g memghadap buku pulak ya..
urm, saya tak lupa nak mendoakan kau semua.!!


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com/


Google+ Followers