Archive for September 2009

Layout kuwh!!


posted by Hadri Aziz

8 comments

Salam Alaik..

terlebih dahulu saya minta maaf kerana terpaksa menukar layout blog saya..
heh..
bukan apa..
tadi saya tertekan sumething...
tak tahu pulak apa itu..
habis terbuang layout lama..
Cabang nak masuk layout Home Sweet Home tapi x boleh pulak..
file kat tempat saya download tuh missing..
puas cari kat merata tempat..
keliling averest saya mencari.. lautan darah pun saya tempuh...
(ceyh, over pulak... saja nak tunjuk kesungguhan ..hehe)



layout kali nih nampak pelik sangat ..
sbb adik saya yang pilih..
terpaksa lah ikut2 niat dia kan..
hehe.

hum..owh ya.
i really need ur comment about layout nih!1
tHanx

p/s: layout kuwh..huhu..
o.O


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com


Ikan emas 40 tahun


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam..
hehe..
saya saja nak share sumething dgn kamoo semua...
image below saya dapat dari facebook..
laman sosial masa kini..
ceyh!! promote facebook pulak..
hehe..
mari lah beramai2 ke facebook..
nanti kalian boleyh jumpa bende lain pulak...
ctc: chicken 200-year..
(isk.. melebih pulak promote fb kan2..)
okay stop crita2 ni....


*klik untuk tumbesaran*

p/s: aku nak ikan emas manyak2!!
boleh..


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com/


Layout Owh layout..!!


posted by Hadri Aziz on

No comments

Salam Alaik..

Ingat lagi tak dahuulu saya ada mintak kalian semua untuk memilih layout..
Jadi.. inilah keputisan nya!!


*klik gamba unuk tumbesaran*

Nampak nya  Green Nature dan Home Sweet Home mendahului.. sekali gus seri..
saya tak tahu nak pilih mana satu...
jadi saya buat undian final..
harap kali ini saya dapat pilihan yang terbaik.

-Home Sweet Home-




Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com


raya!


posted by Hadri Aziz

No comments

 still dapat duit raya walau dah bsar...
x malu!!


posted by Hadri Aziz

2 comments

Salam Aidilfitri..ak
Harap tak terlambat lagi untuk ucap Selamat Hari Raya..
Hari khamis sebelum raya lagi saya dah bertolak ke kampung..
So tak sempat lah nak post apa2..
Say dah try antar email ke blog saya.. tapi x dpt.. masuk draft pulak..
hum,...
saya nak mintak maaf bebanyak kalau ada salah silap...
mohon ampun kalau ada terlanjur kata2....

owh ya...
i have made one picture tuk kamoo sumer...
hehe..


p/s: aku cayunk korang..


Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com/


Camat Ariey jadi Cikgu!!


posted by Hadri Aziz on

1 comment

Salam Alaik..

Selamat Hari Jadi Buat cikgu ..
Semoga cikgu sihat selalu dan panjang umur.
Hehe..
Actually saya nak upload video tuk cikgu, but.. Almaklum lah.. kat maktab kan,, mane ader masa kan..
uwh, hadiah tuk cikgu.. hum.. ape ek.. hehe..
x pe2.. nanti saya pikir kan.!!

baik lah..
saya nak pergi dulu.. daaaa!!


Truly:-

Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com/

Manusia Buang terbiat!!


posted by Hadri Aziz on

No comments

Salam.
Sila perhatikan gamba di bawah dgn btol2..!!
 
isk2.. 
mula2 tuh aku xnak lah marah2 nih.. tapi kalau pikir betol-betol nanti boleyh jadi bende bukan2 pulak kan..
huh, anak sapew lah ni yer.. melantak x tentu pasal...
tumbuk karang.. dush.. eh2, sorry.. salah shoot, terkena orang lain.. hehe!
dah2.. be serius...
perhatian lah kepada sesiapa yg merasa diri nyer bertanggungjawab.. tolong lah jgn wat cam ni lagi ye..
aku tahu. ko mesti dah besar...
p/s kalo aku jumpe org tuh aku blasah abiz2.. haha.
owh ya.. kepada sesiapa yg tak dpt nak translate bahasa berowk tuh.. 
juz bagi taw .. nanati akan di translate.
sekian



Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Hot FM


posted by Hadri Aziz on

No comments

Salam2..
hehe..
ari ni cikgu nak tanye..
sapew yg dengar Hot Fm Radiopera.. Angkat Tgn Cepat..
..

Bezzz sangat..
Ari ni cikgu online kat http://www.hotfm.com.my/ ..
hehe, x sabar pulak nak dengar next episode..
tuk mane2 yg berminat nak dgr radiopera..
blry klik sini.. sini.. atau sini..

Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Hantu Owh Hantu!!


posted by Hadri Aziz on

No comments

Stuasi.. di MRSM KUALA KUBU BHARU..
Pelakown.. Plajar tingkatan 2 2009..
Penerangan.. Kwn ku suruh ku upload video ini..
so ku upload saja..
haha, agak klakar lah kan2..!!..
hope enjoy k!!






Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Aku gigit buku sebab aku gila!!


posted by Hadri Aziz on

3 comments

owh..
klakar2..
haha... pe kata kowang cuba .. then tell me k!!!






Pilih bulan kau lahir:


Januari-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku cinta


Februari-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku gigit


Mac--------Aku belasah


April-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku peluk


Mei-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku sepak


Jun-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku terkentot depan


Julai-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku menari dengan


Ogos-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku pergi dating dengan


September-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku lambai dekat


Oktober-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku muntah depan


November-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku jerit dekat


Disember-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Aku terlanggar





Pilih hari (nombor) kau lahir:


1-------mak aku


2-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​komputer aku


3-------kereta jiran aku


4-------kucing


5-------kerusi


6-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​gangster


7-------henfon aku


8-------kawan baik aku


9-------cikgu


10-------semut


11-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​pisang


12-------polis


13-------buku


14-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​patung barbie


15-------lembu


16-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​makcik aku


17-------radio


18-------tv


19-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​makcik kantin


20-------kasut sekolah


21-------upin dan ipin


22-------Siti Nurhaliza


23-------tupai


24-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​Christiano Ronaldo


25-------buku teks


26-------kawan aku


27-------unta


28-------meja


29-------orang gila


30-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​taylor swift


31-------awek cun




Pilih warna baju yang kau pakai:

Putih-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku perasan cantik


Hitam-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku gila


Pink-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku suka single


Merah-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab mak aku suruh


Biru-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku tak tahan


Hijau-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku baik hati


Ungu-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku semangat


Kelabu-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab bomoh suruh


Kuning-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku dalam pertandingan


Oren-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku sakit hati


Coklat-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku tak tentu arah


Lain-​​​​​​lain-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​-​​​​​​sebab aku fikir aku hebat









Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

Google+ Followers