Cuti la wei!!!!


posted by Hadri Aziz on

No comments

Owh tidak..
hehe..
hurm, cemalam daku baru je balik dari sekolah... nak g taw nih...
skolah kitaorg cuti bukan sebab aper pun..
tp sebab cikgu kitaorg baik sgt nak bagi cuti..
almaklum.. dak maktab sumer dah penat berminggu aktiviti kan2...

hey2, nak tahu tak...
waktu minggu aktiviti tuh... sumer dak form 2 jadik bute...
owh tidak.. tak tipu pun taw....
ader satu game nih name nyer "Sayang Si Buta"..
haha.. klakar sangat game tuh...
ader yg jatuh longkang, langgar tiang ngan memacam lg r...
hehe

Hurm, actually banyak sgt crite daku nak share pasal minggu aktiviti tuh..
tapi, daku c de mase r..
hehe.....
lagi pun cuti bukan lamer sgt pun...
ni daku masuk blog pun nak tgk kamoo sumer lah..
tetiba rindu pulak 
ehehe...

dalam hati:
actually nak upload gamba bebanyak..
tp x jadik r.... coz cabel koputer hilang......
hehe

Truly:-

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers