TITLE needed!!


posted by Hadri Aziz on

1 comment

Salam Alaik...O:-)
ye! ye!... hari ni pun dapat masuk blog gak....
huhu..
Urm..
korang sume8-) nak tahu ak...
nanti bulan lapan nih ade=-O Kem Kadet polis peringkat MRSM SeMalaysia....
yg x bez nyer...
aku x pegi... huhu... actually, dalam sedih still lagi ade :-Pkegembiraan yg tersemat walaupun daku x dpt pegi KEM...
yg penting daku nak pegi PETANQUE pulak....
one day before dak polis bertolak ke sane( ke KEM lah)...Dak petanque akan bertolak ke terengganu di mane ade game kat sane....:-$ huhu..
daku montak sgt kowang sumer doakan daku dapat pegi sane yer( petanque...)..
daku nak sgt g main game kat sane....
agak nyer...
dapat tak daku pegi ek...
hurm, daku akan senantiasa berdoa agar daku boleyh pegi..
uwh ya, yg susah nyer...
daku kena pandai SHOOT bolah tuh..:
kalau x cikgu x bawak...
uhuhu... skunk nih daku tgh dalam proses maw berlatih shoot bola....
yay!.... doakan daku berjaya....:-D

p/s sempat lagi curi mase kat LAB COMPUTER nih yerk.!!!!!!

Truly:-
Zul Hadri B Abd Aziz
http://budak-skolah.blogspot.com

1 comment

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers