Hohohoho balek kapung....


posted by Hadri Aziz on ,

No comments

Salam semua.. 
huhuh.. esok aku dah nak balek kg...
x dpt nak elak dah...
kg aku jauh nun di Kelantan...
maybe aku away tuk 3 hingga 5 hari...
lame owww....
nanti mesti aku rindu kat broadband aku kat rumah nieyh.....
kowang pun jgn nak rindu aku sgt ek..
jgn nangis aku nak pegi nieyh ek....
huhuhh...
doakan aku kat sane...(dah macam orang nak mati dah...)
bye kowang..
nanti kalau sempat aku post something before pergi ek..




Zul Hadri bin Abd Aziz
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Leave a Reply

komen komen komen :D

Google+ Followers