Archive for May 2009

tak... tak tipu...


posted by Hadri Aziz

No comments

fuyoh...
tgk nieyh...
muke aku macam pemain bola sepak...
hahaha...
tak tahu ah cam new bley same...
korang x cemburu ke... hehehe
x yah nak cemburu.. do sa taw..
hurm...m kowang pun bley buwat gak...
juz pegi ke myheritage then klik celebtity morph(btol ke ejaan tuh)
haha.... kowang cuba lah.. then share ngan aku. yerk....
da

MyHeritage: Celebrity Morph - Geneology - Free genealogy



Zul Hadri bin Abd Aziz
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

eff My pic


posted by Hadri Aziz

No comments

Salam...
wah.. bez lah mende nieyh...
cube kowang tgk sendiri...
cantik ak gamba aku kat bwh tu..

hurm.. bukan yg kat bwah skali yerk.. tp yg kat bwh nieyh...kowang pun bley at gak... shemaaat wok...

kalu nak wat..

juz klik gamba kat bwh nieyh yerk...

daaaa





Zul Hadri bin Abd Aziz
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Lawak Lucah Versi Malam Pertama


posted by Hadri Aziz

No comments

hahaha...
klakar dowh crite nieyh...
saje nak share ngan kowang sume... enjoy..:-D

Lawak Lucah Versi Malam Pertama
8-)
Sepasang pengantin baru sedang bersiap menikmati malam pertama mereka.Pengantin perempuan berkata, "Bang, saya masih anak dara dan tidak tahu apa-apa tentang seks. Boleh abang menerangkannya lebih dulu sebelum kita melakukannya?"
"Seks itu senang je., kita ni macam penjara, yang engkau punya tu selnya dan yang abang punya penjahatnya. Di penjara, penjahat harus dimasukkan ke dalam sel," terang pengantin lelaki. Lalu mereka pun mulai bercumbu mengarungi lautan asmara .
Ketika sudah selesai dan si pengantin lelaki sedang berbaring akan memejamkan mata, si pengantin perempuan berkata, "Bang, penjahatnya terlepas."
Pengantin lelaki pun mulai lagi memasukkan 'penjahatnya'. Rupanya si pengantin perempuan syok sangat dengan hubungan asmara yang baru pertama ini ia rasakan. Setiap kali selesai, ia selalu mengatakan bahwa penjahatnya lepas atau melarikan diri, keluar dari selnya.
Setelah banyak kali macam tu, si pengantin lelaki dengan nafas termengah-mengah berkata, "Yang, penjahat yang ini bukannya kena hukuman penjara seumur hidup.":O"

Salam Ceria


posted by Hadri Aziz on ,

No comments

Yea2.. Dah nak balek cuti...
huhuhu.... rindu sgt kat rumah...kat komputer kat rumah n sebagainyer.....
urm... aku masih lagiey sdg menghadapi peperangan semesta akhir 2....
susah se sgt....
bley pecah otak daku..
erm, malas nak crite panjang... jumpe lagiey di post mase hadapan yerk...

Zul-or-hadri.blogspot.com

new layout...


posted by Hadri Aziz on ,

No comments

wah ...
:-Dcantik nyey daku punye layout...
tp x ah cantik sgt secantik Hsyman nyer blog...:-$
tp daku udah cukup happy...
ramai yg kate blog aku buruk, so aku tukar layout baru...:
x taw lah ape pandangan mereka yerk....
hem, tg sadis nyer..:-X. aku x ramai follower lah...
heheh, nak sesgt adew ramai follower.. hehe jahat x ....jahat x....
hurm, kowang sume pun tolong2 lah aku promote owang follow kat sini yerk.O:-).. bley x... dapat pahala taw... hehehe
wokey lah... aku stop kat sini... kang ade yg maarah... lame sgt aku menaip... dah ramai menunggu aku ... hehehehe
8-)



http://zul-or-hadri.blogspot.com

Peperangan akhir Semesta Satu.....


posted by Hadri Aziz on

No comments



hurm....terlupe nak crite...;-)
skarang nieyh aku tgh berperang menghadapi kemenangan...
aku sedang menghadapi Peperiksaan akhir semesta 2....
urg, serius.., susah yg teramat sgt... bley pecah otak aku niey.....
mintak2 aku bley bejaya lah yerk.... kowang sume doakan kejayaan aku taw....tanpa doa kowang, sapew lah aku....:-\
mane tahu yerk ade diantara doa kowang yg dimakbulkan oleh Allah yg Maha Esa.....O:-)
hum, cikgu2 sume.... ampunkan dosa hamba yg..yg...yg dah banyak dosa.... huhuhu....:
aku nak sgt berjaya... kalo bley, dpt pointer 3 n above... nak sesgt...... aku nak parent aku bangga ngan aku ....aku nak tgk mereka smile thp happy giler ngan kejayaan aku..... ingat eh... doakan kejayaan aku....

Kecian


posted by Hadri Aziz

No comments

Huhu...
ksia aku.. xde ppew pun utk ditulis sepanjang kapet blog aku nieyh...
yg aku bley buwat skang niey cumalah merapu dan merapu dan merapu selame2...
hurm, actually banyak sesgt bende kat dlm kepala aku niey.. tp sume x maw kuar....niey mesti x nak bg kowang sume tahu ek...
erm, x pew... nanti aku paksa otak aku ek...
k ah... sampai sini je...

 

adesh...


posted by Hadri Aziz

No comments

1- erm,nk ckp cket neh kat awak.. bce NO 5
2- Mmmm..cmne ek nk ckp? Bce je la NO 8
3- nk taw ekh?erm,bce NO 9
4- huh,drpd pning bek bce jap NO 15
5- cmne ek nk ckp.. NO 17 je k..
6- kite nk ckp skg tp lbh bek bce NO 16
7- kite akn ckp tp bce dlu NO 2
8- yg kite nk ckp neh simple jek..tp bce dlu NO 4 k?
9- tak payah la b’debar2 cm2..cme bce jap NO 18
10- Blom lg la..bce NO 19 ye..
11- da pnt ekh? Bce jap NO 13
12- sbnrnye kite nk ckp klu….

(ah bce no 3 la)
13- tgl cket jek lg bce NO 20
14- argh,pnt neh..bce NO 1
15- adush,dah pning dh ni.. bce la NO 6
16- lorh,msh ta phm lg kew? Bce NO 12
17- ades,nk ckp neh..bce NO 7
18- kite taktau klu awk phm..tlg bce NO 10
19. Baca NO 11 dgn tenang ye..nt awk akn taw..
20- oke2,skg kite ckp..bce NO 14, tp slow2 jek

Jgn Terkejut


posted by Hadri Aziz

No comments

okey ... jgn trkejut plak ek...
ade suprise nieyh....
cube klik mende kat bwh neih...
then nanti kuar satu window..
tekan open with...window media player...
klik ok...
hurm, pastikan komputer kowang ade window media player yerk...

Tekan saya..

lepas tuh.. cube dgr mende tuh leklok...
aha, pastikan gak kowang nyer connection tuh laju yerk....

Google+ Followers