Archive for April 2009

seriously...


posted by Hadri Aziz on

No comments

secara jujur nye.....
aku x taw nak wat pe....
erk...gini je lakh....
aku bley tido, makan sepuas-puas selagi nafsu x abis-abis....
aku pun bley wat bodo dalm bilik aku...
erm,m tetibe timbul tande tanye.. knp aku suke menaip.... hurg..... mmg lumrah aku...
aku minat giler ngan perkomputeran....
herm.....

Kengkawan


posted by Hadri Aziz on

No comments

:-Dhum..
tuk pengetahuan kowang sume, berkawan tuh bahaye tau...;-)
kalo berkawan ngan dak nenakal, nanti kite terikut perangai gegile mereka.. i mean perangai nenakal mereka tuh....so x yah lah jadik kengkawan dak nakal.. aku pun mane suke sgt
tp,
kekadang tuh syok gak ek berkawan niey... terutama bile kite berkawan ngan anak dato.. hahaha... bley kikis duwit mereka sume.... ish.. dah salah konsep tuh... actually, kite bley share ngan mereka... cth nye... die bley belanja aiskrim ke kat kite.......
herm,
thingz that should happen bile berkawan...
mestilah pergaduhan...
kalau kowang sayang sgt ngan persahabatan kowang tuh, kowang kena lah leraikan segala masalah yg bakal menimbul....
kowang tahu x yg sahabat baik poun akan bergaduh kalau ade masalah spt salah faham, atau dengki....
k... till now....
daaaa...

..LOVE STUDY BFORE I LOVE SOMEBODY..:-*

okey


posted by Hadri Aziz on

No comments

okey.. its me again...
kali niey blog aku private....
sume feeling aku tumpah kat sini...
tahniah lah sesape yg jumpe blog aku tuh yerk.....
heheheh...
wanna to know more about me..
myspace ngan fwendster aku... mr_right95@ymail.com
my mail.. budak1995@aim.com..
okey.. bla..bla..bla.. daaa

Google+ Followers